Ντέμης για το γκολ Ζίβκοβιτς: «Εγώ ποτέ δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© printscreen

Ντέμης για το γκολ Ζίβκοβιτς: «Εγώ ποτέ δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο»

Sportal newsroom 22:44 - 06.03.2023

Αποθεωτικό ήταν το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για την απόδοση, αλλά και το γκολ του Άντριγια Ζίβκοβιτς στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού με 6-0.

Ένα υπέροχο γκολ σημείωσε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο ματς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ιωνικό. Ο Σέρβος χαφ δέχτηκε την μπάλα από τον Νάρεϊ στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης κι αφού έτρεξε κάποια μέτρα πλάσαρε τον Χουτεσιώτη, που ήταν λίγα μέτρα έξω από την εστία του.

Ο Ζίβκοβιτς διαμόρφωσε με αυτό το πανέμορφο τέρμα το 4-0 για την ομάδα του Λουτσέσκου. Σημειώνεται ότι οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη με 6-0 με τον Στέφανο Τζίμα να βρίσκει δίχτυα και να γράφει ιστορία.

«Ήταν καταπληκτικό. Δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο. Πολύ σπάνια στα δικά μου χρόνια, ένας σέντερ φορ ήμασταν τόσο άνετοι σε μία φάση, χωρίς κάποιον να μας μαρκάρει. Πιο πολύ τα χαφ είχαν μεγαλύτερη φαντασία.

Ο Ζίβκοβιτς βλέπει πού είναι ο τερματοφύλακας, προσποιείται ότι θα σουτάρει, αλλά τελικά το σκάβει. Δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί παίκτες αυτό», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το γκολ του Σέρβου χαφ.