Ντέμης: «Κατώτερος τον περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, υπερβολική η πρώτη κάρτα στον Κουρμπέλη» (vid)
i

Ο Ντέμης Νικολαΐδης / © Youtube

Ντέμης: «Κατώτερος τον περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, υπερβολική η πρώτη κάρτα στον Κουρμπέλη» (vid)

Sportal newsroom 09:03 - 31.01.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Αγχωμένο, νευρικό και κατώτερο των περιστάσεων είδε τον Παναθηναϊκό στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σχολίασε την ήττα του «τριφυλλιού».

Επιπλέον, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι η πρώτη κάρτα που αντίκρισε από τον κ. Τζήλο ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν υπερβολική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου φάνηκε λίγο κατώτερος των περιστάσεων. Περίμενα λίγο παραπάνω πάθος και ένταση. Τον είδα αγχωμένο και νευρικό. Δεν είχε να κάνει με την απόδοση, αλλά κυρίως με την ψυχολογία και τη νοοτροπία του.

Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Δεν τον έχω ξεγραμμένο, μπορεί αυτό να λειτουργήσει καλά, αν του φύγει η ταμπέλα του φαβορί. Δεν είναι εύκολο να πάρεις το πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Φαινόταν ότι δεν είχε μεγάλο ρόστερ και ότι κάποιοι παίκτες έπαιζαν στα... κόκκινα. Πολλά ματς δεν τα πήραν εύκολα, σε πολλά ματς δυσκολεύτηκαν να κάνουν φάσεις. Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το σέντερ φορ. Η μπάλα δεν πάει στην περιοχή. Λείπει η δημιουργία μπροστά.

Η πρώτη κάρτα στον Κουρμπέλη είναι υπερβολική, η δεύτερη όμως θα μπορούσε να είναι και απευθείας».