Γιοβάνοβιτς: «Προβληματιζόμαστε αλλά θα αντιδράσουμε»
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / © Intime

Γιοβάνοβιτς: «Προβληματιζόμαστε αλλά θα αντιδράσουμε»

Sportal newsroom 23:04 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 30.01.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευση του, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας (1-0) και με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε την κορυφή, κυνηγώντας πλέον την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

«Έγκλημα» Κουρμπέλη και τιμωρία Παναθηναϊκού στην Τρίπολη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 30.01.2023

«Έγκλημα» Κουρμπέλη και τιμωρία Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Ο Κουρμπέλης είδε δύο κίτρινες σε έξι λεπτά αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες από το 33' και ο Αστέρας τιμώρησε τους «πράσινους» με γκολ του Μπαρτόλο στο 80', που τους αφήνει πλέον στη δεύτερη θέση και το -2 από την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν έκρυψε την απογοήτευση του, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα της NOVA:

«Άλλαξαν νωρίς οι ισορροπίες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ειδικά μετά την αποβολή του Κουρμπέλη. Δεν ήταν εύκολο να τον διαχειριστούμε. Δεν κινδυνεύαμε αλλά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι όπως θα κάναμε αν δεν είχαμε την αποβολή. Δεν άξιζε να χάσουμε. Στη μια και μοναδική επίθεση του Αστέρα δεχθήκαμε το γκολ. Θα μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να είμαστε πιο εύστοχοι εμείς».

Για τις 3 ήττες σε 4 παιχνίδια: «Μας προβληματίζει. Μια ομάδα σαν εμάς που ήταν τόσο καιρό στη πρώτη θέση, το να δέχεται 3 ήττες προβληματίζει, όχι όμως και κάτι περισσότερο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και μπορούμε να αντιδράσουμε».

Για την αγωνιστική κοιλιά του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι φυσιολογική η κοιλιά. Είναι μια κακή περίοδος για εμάς βάσει αποτελεσμάτων».