Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να νικήσει την ΑΕΚ»

Ο Ροντινέι κόντρα σε Τσούμπερ και Σιμάνσκι.

i

©intime

Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να νικήσει την ΑΕΚ»

Sportal newsroom 21:32 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 04.05.2023

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε το θρίλερ ΑΕΚ-Ολυμπιακός στην OPAP Arena στην εκπομπή Novasports Football Club.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος της ΑΕΚ δεν δίστασε ν’ αναφέρει ότι οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από την έδρα της Ένωσης. Για την ερχόμενη Κυριακή, πάντως, τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι κόντρα στον Άρη.

«Το παιχνίδι στο «Βικελίδης» θα κριθεί από την απόδοση της ΑΕΚ. Έχει καλύτερη ομάδα, έχει κίνητρο. Το τι ΑΕΚ περιμένω; Δεν έχω ιδέα. Πώς θα εμφανιστούν οι παίκτες, αν θα είναι κουρασμένοι. Αν η ΑΕΚ είναι γνωστή ΑΕΚ, θα νικήσει. Ο Άρης, πάντως, είχε εμφανιστεί καλά στη Φιλαδέλφεια. Είχε δυσκολέψει την ΑΕΚ», είπε αρχικά ο Ντέμης και σχολίασε για το ντέρμπι της Τετάρτης:

«Περίμενα τον Ολυμπιακό να βγει να μην το χάσει και το έκανε. Η ΑΕΚ έπαιξε με δύο αριστερά μπακ, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν ο Πινέδα. Έλειψε ο Πινέδα, αλλά για να έλειπε, υπήρχε λόγος. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το ματς.

Η ΑΕΚ ήταν κουρασμένη. Ο Λιβάι είχε διαφορά με τον Λιβάι του Παναθηναϊκού. Ίσως να μην ενήργησε σωστά λόγω κόπωσης. Ο Αθανασιάδης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε. Ο Ολυμπιακός μπλόκαρε τον Τσούμπερ, δυσκόλεψε την ανάπτυξη της ΑΕΚ. Έλειπε ένας Μάνταλος, ένας Πινέδα στο κέντρο να κουβαλήσει μπάλα.

Έβγαινε καλά στις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός. Στο τέλος η ΑΕΚ είχε τις φάσεις. Καταπληκτικό επίσης αυτό που κάνει ο Άμραμπατ στη φάση του Κασάμι με το σπριντ»

Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω γκέλα για την ΑΕΚ το 0-0, με τον Ολυμπιακό έπαιζε. Έχει σημασία που δεν το έχασε το ματς, θα μπορούσε να το χάσει. Την ΑΕΚ θα τη βόλευε να έπαιζε πρώτα με τον Ολυμπιακό και μετά με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό το λέω, διότι η ΑΕΚ υπερτερεί σε ρόστερ».

Για τις διαιτησίες στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ο Νικολαϊδης τόνισε: «Πολύ καλές διαιτησίες και στα δύο ματς και στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ούτε καν θα σχολιάσω τα όσα κάνουν με ανακοινώσεις και λένε πράγματα πριν. Δεν θα μπω στη διαδικασία».