Θερμό χειροκρότημα και σύνθημα τίτλου από τον κόσμο της ΑΕΚ παρά το 0-0 με Ολυμπιακό!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Θερμό χειροκρότημα και σύνθημα τίτλου από τον κόσμο της ΑΕΚ παρά το 0-0 με Ολυμπιακό!

Sportal newsroom 23:10 - 03.05.2023

Μπορεί η ΑΕΚ να μην πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που θα της έδινε προβάδισμα τίτλου, όμως οι φίλοι της Ένωσης χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας και ζήτησαν το νταμπλ.

Η ΑΕΚ δεν κρατούσε την τύχη στα χέρια της πριν την έναρξη των αποψινών αγώνων. Ήθελε απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ και δική της νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς πήραν 1-1 από το «τριφύλλι» και έκαναν δώρο στην Ένωση.

Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:17 - 03.05.2023

Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε

Μία μάχη που θα συνεχιστεί είναι εκείνη της κορυφής, όσον αφορά τη Super League, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να χρειάζονται τρίποντο στις εναπομείνασες αναμετρήσεις, μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Ωστόσο, εκείνη δεν το εκμεταλλεύτηκε, αφού ήρθε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena». Έτσι, το προβάδισμα τίτλου παρέμεινε στο «τριφύλλι», που αν κάνει το 2/2 με Ολυμπιακό (εκτός) και Άρη (εντός) θα σηκώσει την κούπα.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους φίλους του Δικεφάλου, που μπορεί ιδανικά να ήθελαν τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αλλά μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα έσπευσαν να χειροκροτήσουν τους παίκτες της ομάδας και να δώσουν σύνθημα τίτλου, ζητώντας το νταμπλ.