Ντέμης: «Η ΑΕΚ ήταν στα επίπεδα που ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει, δεν περίμενα τόσο κακό τον ΠΑΟΚ»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

PrtScr

Ντέμης: «Η ΑΕΚ ήταν στα επίπεδα που ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει, δεν περίμενα τόσο κακό τον ΠΑΟΚ»

Ιάσονας Τσίλης 08:52 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 31.10.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι και στάθηκε στην ανωτερότητα της αλλά και στην κακή εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά.

Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League και επικράτησε 2-0 επί του αγνώριστου ΠΑΟΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα όσα είδε στη μονομαχία των δικεφάλων.

«Η ΑΕΚ ήταν στα επίπεδα που ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει, έχει βάλει ψηλά τον πήχη και πολύ σπάνια πέφτει από το ‘8’. Τόσο εύκολη νίκη δεν περίμενα. Προστάτεψε τα νώτα της και με την ένταση που έβγαλε κέρδισε άνετα. Δεν με εκπλήσσει πλέον καμία επιλογή του Αλμέιδα. Ο Μάνταλος ήταν εξαιρετικός, ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά.

«Δεν περίμενα τόσο κακό τον ΠΑΟΚ και δεν ήταν θέμα κούρασης, γιατί έκανε έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς της Πέμπτης. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε δύο φάουλ μόνο. Δεν μπορεί να βγάζεις ένα ημίχρονο χωρίς τελική. Δεν γίνεται να παίζεις τρία ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια και να έχεις χάσει με τον ίδιο τρόπο, να κλέβει μπάλα ο αντίπαλος ψηλά και να σκοράρει», είπε στη συνέχεια.

Ο Αλμέιδα έβγαλε από το καπέλο του, τη νταμπλούχο ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:39 - 30.10.2023

Ο Αλμέιδα έβγαλε από το καπέλο του, τη νταμπλούχο ΑΕΚ

Με κομβικές απουσίες, με κούραση σωματική και πνευματική απ' όσα έγιναν στο Βελοντρόμ, ο τεράστιος προπονητής που λέγεται Αλμέιδα, βρήκε τρόπο να βγάλει απέναντι στον πλήρη ΠΑΟΚ, την ομάδα που πέρυσι σάρωσε τα πάντα και που δεν αντιμετωπίζεται. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Τέλος, έπλεξε τον εγκώμιο του Φέλιξ Μπριχ, για τον οποίο δήλωσε: «Ο Μπριχ ήταν καταπληκτικός, με τον τρόπο του άφηνε τον ρυθμό του αγώνα και δεν σφύριζε με το παραμικρό».

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!