Ο Ντέμης αποθέωσε την ΑΕΚ για την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© intime

Ο Ντέμης αποθέωσε την ΑΕΚ για την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:24 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 25.04.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω των social media αποθέωσε την ΑΕΚ για την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ θύμισε ξανά την ανίκητη «αρμάδα» της περασμένης σεζόν, επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στη κατάμεστη OPAP Arena και, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου της στη Stoiximan Super League.

Οι Νίκλας Ελίασον (7΄,69΄), Εζέκιελ Πόνσε (38΄) πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που βρίσκεται στην κορυφή σε απόσταση 4 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, του οποίου υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω των social media αποθέωσε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στους «πράσινους», τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη για φέτος στο πρωτάθλημα.

«Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στην καλύτερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα», έγραψε συγκεκριμένα ο Ντέμης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλμέιδα: «Μεγάλη νίκη, αλλά έχουμε ακόμη δουλειά για τα ματς που απομένουν»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί του Παναθηναϊκού και τόνισε τα εξής: «Όλα τα ματς είναι τελικοί. Αυτή είναι η ιδέα να μπαίνουμε σε όλα τα ματς. Σε όλα τα ματς θέλουμε να μπαίνουμε έτσι, άλλες φορές φαίνεται περισσότερο, όμως αυτή είναι η ιδέα για όλα τα ματς.

Απομένουν τρία δύσκολα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Δυο ματς κόντρα στους διεκδικητές, το χαιρόμαστε σήμερα αλλά από αύριο έχουμε δουλειά για τα ματς που απομένουν.

Ο κόσμος τραγουδά το επίθετο του πατέρα μου, είμαι ευγνώμων. Πολύ καλή εικόνα τους ευχαριστώ αλλά από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

⚽ AΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: «Τυφώνας» τίτλου η Ένωση, παρέσυρε τους «πράσινους»!