Ντέμης: «Τι ωραίος τύπος που είναι ο Τάισον - Κοίτα τι κλίμα έχει φτιάξει ο Λουτσέσκου»

Ντέμης - Λουτσέσκου - Τάισον

i

© Intime

Ντέμης: «Τι ωραίος τύπος που είναι ο Τάισον - Κοίτα τι κλίμα έχει φτιάξει ο Λουτσέσκου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:57 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 05.03.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πανηγυρισμό του Τάισον.

Μέσα από την εκπομπή της Nova «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, την εικόνα που παρουσιάζει ο Μεϊτέ αλλά και τον πανηγυρισμό του Τάισον.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για το ματς και για τον Σαμάτα που πρέπει να τον στηρίξουν. Όπως είπε ο Λουτσέσκου τα σέντερ φορ βοηθάνε τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ και δεν είναι μόνο τα σέντερ φορ που βάζουν γκολ. Οι τρεις από πίσω βάζουν πολλά γκολ, αν βάζουν εκείνοι τότε πόσα γκολ θα μπουν; Τον προπονητή δεν τον νοιάζει ποιος θα βάλει το γκολ, η δουλειά του να γίνεται. Αν έχει ένα σέντερ φορ που αδειάζει τους χώρους και να κρατάει την μπάλα, να κάνει άμυνα και να βάζουν τα γκολ οι υπόλοιποι, δεν θα λογαριάσει πόσα γκολ έχει ο Μπράντον ή ο Σαμάτα.

Μπαίνουμε στα πλέι οφ, όλοι οι παίκτες πρέπει να αισθάνονται καλά για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα από τον καθένα η ομάδα. Δεν έχει κανένα νόημα να αμφισβητήσεις παίκτη αυτή τη στιγμή. Οι φίλαθλοι παραπονιούνται αλλά δεν υπάρχει για μένα να βρίζεις παίκτη που φοράει τη φανέλα της ομάδας. Δεν έχει ευθύνη ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται εκεί, έχει ο προπονητής και η διοίκηση που τον έχουν εκεί» τόνισε αρχικά για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου.

O ΠΑΟΚ έχει μια ηρεμία όταν τα παιχνίδια δεν του βγαίνουν από την αρχή. Έπαιξε όσο έπρεπε να παίξει, η Λαμία κλείστηκε πάρα πολύ και έτσι η ομάδα του Λουτσέσκου έπρεπε να έχει υπομονή και να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Ήταν δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ, η Λαμία είναι καλή ομάδα. Είχε υπομονή και ανταμείφθηκε και δικαίως κέρδισε. Έχει και το μυαλό του στην Ευρώπη. Τι ωραίος τύπος ο Τάισον, μου αρέσει να παίζει, είναι ηγέτης. Έχει σημασία που πάει να πανηγυρίσει με τον προπονητή του, είναι σαν να του λέει πως παίζω και για σένα.

Μπορεί να μην μου αρέσουν κάποιες δηλώσεις του Λουτσέσκου, κοίτα τι κλίμα έχει φτιάξει. Όμως όταν ένας παίκτης τρέχει στον προπονητή του, τότε κάτι καλό έχει φτιάξει. Ο Λουτσέσκου μπορεί και εσκεμμένα να κάνει δηλώσεις για να πάρει τα φώτα πάνω του, έτσι φεύγει το άγχος από την ομάδα του. Έχει καταφέρει να έχει καλό κλίμα στην ομάδα».

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα έπαιζε στο νέο Champions League των 36 ομάδων αν τελείωναν τώρα τα πρωταθλήματα - Η ελπίδα για Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:07 - 05.03.2024

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα έπαιζε στο νέο Champions League των 36 ομάδων αν τελείωναν τώρα τα πρωταθλήματα - Η ελπίδα για Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ ως πρωτοπόρος στη Super League στην παρούσα φάση, θα είχε εξασφαλίσει θέση στις 36 ομάδες του νέου Champions League, αν ολοκληρωνόταν τώρα η σεζόν. Τι ισχύει με Ολυμπιακό.

Για το αν θα αγόραζε τον Μεϊτέ: «Θα ήθελα να τον δω στα πλέι οφ και τον Μεϊτέ και μετά θα αποφάσιζα αν θα τον αγοράσω. Δεν έχει σημασία αν ο ΠΑΟΚ πάρει τον τίτλο, αλλά έχει σημασία η εικόνα του και σε αυτή τη διαδικασία. Είναι 4 εκατ.ευρώ, δεν πρέπει να σκεφτούν κάτι παραπάνω οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ;».