Υπερασπίζεται τον Μεντί ο Ντεπάι: «Πως θα πάρει την καριέρα του πίσω, ποιος θα υπερασπιστεί τους αθλητές;»

Υπερασπίζεται τον Μεντί ο Ντεπάι: «Πως θα πάρει την καριέρα του πίσω, ποιος θα υπερασπιστεί τους αθλητές;»

Δημήτρης Χούπης 12:01 - 15.07.2023

Ο Μέμφις Ντεπάι στάθηκε στο πλευρό του Μπεντζαμίν Μεντί, ο οποίος αθωώθηκε από το δικαστήριο για την περίπτωση βιασμού δύο γυναικών.

Ο Μπεντζαμίν Μεντί κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης που τον βάραιναν. Στο πλευρό του λοιπόν στάθηκε ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος φάνηκε έξαλλος μετά από την απόφαση του δικαστηρίου. 

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε αρχικά πως πέρα από μια φορά που έχουν μιλήσει, δεν γνωρίζει καλά τον Γάλλο μπακ. Στη συνέχεια ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» σχολίασε πως οι ποδοσφαιριστές σε παρόμοιες περιπτώσεις μένουν απροστάτευτοι ακόμα κι αν κριθούν αθώοι, όπως συνέβη τώρα με τον Μεντί. 

Ενώ την ίδια ώρα υποστήριξε πως τώρα η ζημιά που έχει προκληθεί στον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Κάτω από το ποστ που έκανε ο Ντεπάι μάλιστα πολλοί ποδοσφαιριστές σχολίασαν υπερασπιζόμενοι τα λόγια του Ολλανδού. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

«Ας μιλήσουμε γι' αυτό. Όλες οι υποθέσεις κατέπεσαν. Επομένως τι κάνουμε τώρα; Ποιος πρόκειται να βοηθήσει τον αδερφό να γιατρέψει τις πληγές του; Ποιος πρόκειται να είναι υπεύθυνος για την ζημιά που έχει προκληθεί στο όνομά του; Πώς θα πάρει την καριέρα του πίσω; Τόσα χρόνια που επένδυσε για να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής... και τώρα τι;

Δεν έχω αγγίξει ποτέ το θέμα αυτό, επειδή δεν ήξερα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά έχω μιλήσει μαζί του μία φορά μέσω Facetime ενώ ήταν στην φυλακή και τον έχω αντιμετωπίσει στο γήπεδο δύο φορές. Δεν είδα κανένα κακό στον άνθρωπο αυτό.

Είπε το «ναι» στην Μπάγερν ο Γουόκερ - Ποιος είναι ο αντικαταστάτης που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι
BUNDESLIGA

15:23 - 14.07.2023

Είπε το «ναι» στην Μπάγερν ο Γουόκερ - Ποιος είναι ο αντικαταστάτης που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κάιλ Γουόκερ έδωσε το «πράσινο φως» στην Μπάγερν Μονάχου για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φαίνεται έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Δεν μπορώ να δεχθώ να συμβαίνει αυτό στους αθλητές. Ποιος πρόκειται να συμπαρασταθεί σε μας σε μία ώρα ανάγκης και όχι όταν η ζημιά έχει ήδη γίνει; Μην γυρνάτε την πλάτη στους αθλητές (έκανε ταγκ την FIFA, την Premier League, την Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική ομάδα της Γαλλίας).

Ποιος διάολο θα υπερασπιστεί τους αθλητές; Πού είναι οι μεγάλες συνεργασίες όταν τις χρειαζόμαστε; Ας προσευχηθούμε όλοι για τον Μπέντζαμιν να επανακτήσει την ψυχική του υγεία και την ψυχική και πνευματική του δύναμη πίσω».