Ντεσάν για την «υπόθεση Μπενζεμά»: «Θα δείξω τα μηνύματα και θα κινηθώ νομικά» (vid)

Ντεσάν - Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά και Ντιντιέ Ντεσάν/Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ντεσάν για την «υπόθεση Μπενζεμά»: «Θα δείξω τα μηνύματα και θα κινηθώ νομικά» (vid)

Κώστας Τόπας 13:35 - 03.11.2023

Η σχέση του Γάλλου τεχνικού με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, δεν είναι καλή κι αυτό αποδείχθηκε γι' ακόμη μία φορά από τα λόγια του Ντιντιέ Ντεσάν.

Η κόντρα του Ντιντιέ Ντεσάν με τον Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζεται. Ο αστέρας της Αλ Ιτιχάντ απουσίασε από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ λόγω τραυματισμού και ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά γι' αυτό το θέμα.

«Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μόνο μία αλήθεια, αν και υπάρχουν πολλές εκδοχές. Έχω ήδη πει τι συνέβη. Είναι ακριβώς αυτό που συνέβη. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, μπορώ να δείξω μηνύματα, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν σημασία», είπε ο προπονητής κατά τη διάρκεια εσωτερικού ελέγχου σχετικά με διαφορετικές συμπεριφορές εντός της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο λόγος της διαμάχης είναι ότι ο Ντεσάν άφησε τον Μπενζεμά εκτός Μουντιάλ, παρόλο που υποστήριξε ότι ο τραυματισμός δεν ήταν αρκετά σοβαρός ώστε να μην είναι διαθέσιμος στις τελευταίες αγωνιστικές της διοργάνωσης. «Πρόκειται να κινηθώ νομικά εναντίον ενός δημοσιογράφου που πήρε την ελευθερία να πει πράγματα», πρόσθεσε ο Ντεσάν.

Όπως και να έχει, ο Μπενζεμά έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και δεν μπόρεσε να είναι μέρος της ομάδας που τελικά έφτασε στον τελικό μόνο για να χάσει από την Αργεντινή. Για το αν θα άλλαζε η ιστορία με τη συμμετοχή του 35χρονου επιθετικού, δεν θα μάθουμε ποτέ...