Ντεσάν: «Η Ελλάδα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα δούμε ματς υψηλού επιπέδου»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν

i

© Intime

Ντεσάν: «Η Ελλάδα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα δούμε ματς υψηλού επιπέδου»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:24 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 21.11.2023

Στην ποιότητα της Ελλάδας στάθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν, μιλώντας πριν το ματς της Γαλλίας με τη «γαλανόλευκη» για τα προκριματικά του Euro.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει στην «OPAP Arena» την Ελλάδα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro. Μιλώντας πριν το παιχνίδι, ο Ντιντιέ Ντεσάν στάθηκε στην ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα της «γαλανόλευκης». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντεσάν:

Για τον Κόλο Μουανί: «Καλά τα πάει. Μπορεί και καλύτερα. Φυσικά του μιλάω. Έχει τα προσόντα. Είναι ακόμα ένας νεαρός παίκτης, που έχει βήματα να κάνει».

Για τον τερματοφύλακα: «Ο Μπρις Σαμπά θα είναι ο τερματοφύλακας. Για τα υπόλοιπα θα ενημερωθείτε αύριο»

Για τον Γκριζμάν: «Ναι θα παίξει, ακόμα και αν είναι για 30 δευτερόλεπτα. Θέλω να δώσω συνέχεια στο σερί του»

Για την πρόθεση της ομάδας: «Όταν σεβόμαστε τον αντίπαλο, πηγαίνουμε μέχρι τέλους και σκοράρουμε όταν έχουμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο.. Αύριο, η πρόκληση για την Ελλάδα είναι να προετοιμαστεί για τα play-off. Παραμένει όμως διεθνής αγώνας, θα κριθούμε με αυτό που κάνουμε»

Για τους νέους παίκτες: «Μου αρέσουν οι νέοι παίκτες. Όταν βρω κάποιον καλύτερο από έμπειρο θα τον χρησιμοποιήσω».

Για τις αλλαγές: «Ναι, σχεδιάζεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Εμπαπέ αρχηγός; Ναι, είναι προγραμματισμένο»

Για το επίπεδο της Ελλάδας: «Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο. Έχει ποιότητα η Ελλάδα. Κερδίσαμε μόνο 1-0. Το κοινό θα είναι το ολοκληρωτικό τους στήριγμα. Ετοιμάζονται για τον Μάρτιο, για αυτούς είναι ένας σημαντικός αγώνας. Θα γίνει ματς υψηλού επιπέδου».