Ντεσάν: «Η Ελλάδα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα δούμε ματς υψηλού επιπέδου»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν

i

© Intime

Ντεσάν: «Η Ελλάδα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα δούμε ματς υψηλού επιπέδου»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:24 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 21.11.2023

Στην ποιότητα της Ελλάδας στάθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν, μιλώντας πριν το ματς της Γαλλίας με τη «γαλανόλευκη» για τα προκριματικά του Euro.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει στην «OPAP Arena» την Ελλάδα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro. Μιλώντας πριν το παιχνίδι, ο Ντιντιέ Ντεσάν στάθηκε στην ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα της «γαλανόλευκης». 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντεσάν:

Για τον Κόλο Μουανί: «Καλά τα πάει. Μπορεί και καλύτερα. Φυσικά του μιλάω. Έχει τα προσόντα. Είναι ακόμα ένας νεαρός παίκτης, που έχει βήματα να κάνει».

Για τον τερματοφύλακα: «Ο Μπρις Σαμπά θα είναι ο τερματοφύλακας. Για τα υπόλοιπα θα ενημερωθείτε αύριο»

Για τον Γκριζμάν: «Ναι θα παίξει, ακόμα και αν είναι για 30 δευτερόλεπτα. Θέλω να δώσω συνέχεια στο σερί του»

Για την πρόθεση της ομάδας: «Όταν σεβόμαστε τον αντίπαλο, πηγαίνουμε μέχρι τέλους και σκοράρουμε όταν έχουμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο.. Αύριο, η πρόκληση για την Ελλάδα είναι να προετοιμαστεί για τα play-off. Παραμένει όμως διεθνής αγώνας, θα κριθούμε με αυτό που κάνουμε»

Για τους νέους παίκτες: «Μου αρέσουν οι νέοι παίκτες. Όταν βρω κάποιον καλύτερο από έμπειρο θα τον χρησιμοποιήσω».

Για τις αλλαγές: «Ναι, σχεδιάζεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Εμπαπέ αρχηγός; Ναι, είναι προγραμματισμένο»

Για το επίπεδο της Ελλάδας: «Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο. Έχει ποιότητα η Ελλάδα. Κερδίσαμε μόνο 1-0. Το κοινό θα είναι το ολοκληρωτικό τους στήριγμα. Ετοιμάζονται για τον Μάρτιο, για αυτούς είναι ένας σημαντικός αγώνας. Θα γίνει ματς υψηλού επιπέδου».