Βγήκε μπροστά ο Ντεσπόντοφ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Βουλγαρίας: «Τι θέλετε; Ίντριγκα στην εθνική ομάδα;»

Ο Ντεσμπόντοφ

i

© Intime

Βγήκε μπροστά ο Ντεσπόντοφ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Βουλγαρίας: «Τι θέλετε; Ίντριγκα στην εθνική ομάδα;»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:10 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 16.10.2023

Άνω - κάτω είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο της εθνικής Βουλγαρίας, η οποία συνεχίζει τον δρόμο προς την κατηφόρα. Για το αρνητικό σερί της ομάδας του μίλησε ο Κίριλ Ντεσμπόντοφ, ο οποίο βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τους συμπαίκτες του.

Τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά στην εθνική Βουλγαρίας, αφού η ομάδα του Μλάντεν Κρστάγιτς έμεινε από νωρίς εκτός Euro. Τα κακά αποτελέσματα της την φέρνουν στην τελευταία θέση του ομίλου, ενώ η χθεσινή (15/10) ήττα από τη Λιθουανία ήταν η χαριστική βολή. Για αυτόν τον λόγο χρειάστηκε να βγει μπροστά ο Κίριλ Ντεσμπόντοφ, ο οποίος πραγματοποίησε ηγετική ομιλία με σκοπό να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντεσμπόντοφ:

«Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα πράγματα, αλλά αυτό είναι για μια στιγμή. Ακόμα ένα δύσκολο ματς μας περιμένει αύριο. Στο ματς με τη Λιθουανία ήταν λάθος μας και δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα, ο Κράεφ ζήτησε συγγνώμη. Αυτή η κόκκινη κάρτα μας κατέστρεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πάμε μπροστά, αλλά ήταν δύσκολο με παίκτη λιγότερο.

Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν εμπειρία, δεν έχουν βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτές οι δύσκολες καταστάσεις χτίζουν χαρακτήρα. Αυτές οι στιγμές πρέπει να τους κάνουν πιο δυνατούς, όχι να τους γκρεμίζουν. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν μπορώ να σχολιάσω μια αλλαγή προπονητή, είμαστε ποδοσφαιριστές και δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Για εμάς η λύση είναι να βγούμε και να πεθάνουμε στο γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε μια νίκη.

Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν έκτακτα μέτρα μετά το ματς με τη Λιθουανία. Γιατί να μιλήσουν άνθρωποι από τη διοίκηση με τους παίκτες; Θέλετε να υπάρχει ίντριγκα στην εθνική ομάδα. Όλοι ήθελαν να κάνουν ανανέωση στην εθνική ομάδα. Ο Kρστάιτς το έκανε και άρχισε να χτίζει κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Ξεκινήσαμε καλά τα πρώτα παιχνίδια. Νομίζω ότι όποιος ρωτήσει και ξέρει ποδόσφαιρο θα πει ότι χρειάζεται χρόνος. Η ομάδα έχει δυνατότητες.

Ολόκληρη η εκπομπή «Baladeros Live» με όλα τα νέα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Εθνική
SPORTAL ORIGINALS

13:50 - 16.10.2023

Ολόκληρη η εκπομπή «Baladeros Live» με όλα τα νέα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Εθνική

Baladeros Live ζωντανά στο στούντιο του Sportal. Τα τελευταία νέα από Βερβελέ και Τσιμπίδα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει τα νεότερα για Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία και τι περιμένει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ανανέωση Κοτάρσκι και μεταγραφικές αναζητήσεις στον ΠΑΟΚ, ηρεμία στον Άρη. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος μεταφέρουν το ρεπορτάζ. Και φυσικά σχολιασμός για το μεγάλο σημερινό παιχνίδι Ελλάδα - Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν απέναντι στη Σερβία και το Μαυροβούνιο μπορούσαμε να μιλήσουμε για κακή τύχη, απέναντι στη Λιθουανία μπορούμε να μιλήσουμε για τα λάθη μας. Δεν μπορώ να πω στις ομάδες αν θα ποντάρουν σε Βούλγαρους παίκτες ή όχι. Ανταγωνισμός υπάρχει παντού, αλλά αν δεν υπάρχουν Βούλγαροι στις ομάδες, δύσκολα θα συμβούν πράγματα. Το να αναλάβεις την ευθύνη σημαίνει να δείξεις κάτι άλλο στο επόμενο παιχνίδι. Αν μη τι άλλο, κάντε μου κριτική. Έτσι αναλαμβάνεται η ευθύνη και εγώ αναλαμβάνω το δικό μου μερίδιο».