Η Κορούμ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Ντίκο

Νουά Ντικό

i

© Intime

Η Κορούμ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Ντίκο

Μετά το πρώτο «άκυρο» του ΟΦΗ, η Κορούμ είναι έτοιμη να καταθέσει και δεύτερη πρόταση για τον Νουά Ντίκο.

Ο Νουά Ντίκο του ΟΦΗ αποτελεί διακαή πόθο της Κορούμ, με την ομάδα της Τουρκίας να επιμένει για την απόκτησή του. Να θυμίσουμε πως αυτό το μεταγραφικό σίριαλ έχει ξεκινήσει εδώ κι αρκετές μέρες, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αποτελεί προτεραιότητα για την Κορούμ, η οποία θέλει άμεσα να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, μετά το πρώτο «όχι» των Κρητικών, η διοίκηση της Κορούμ είναι έτοιμη να καταθέσει και δεύτερη πρόταση, η οποία μπορεί να πλησιάσει τα 600 χιλιάδες ευρώ, όση είναι δηλαδή η εκτιμώμενη αξία του Ντίκο, σύμφωνα με το Transfermarkt. Ο παίκτης του ΟΦΗ έχει αγωνιστεί ξανά στην Τουρκία, με τη φανέλα της Γκαζιαντέπ και της Μαλατίασπορ, ενώ το συμβόλαιό του με τον ελληνικό σύλλογο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ενόψει της νέας σεζόν ο Βάλντας Νταμπράουσκας τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα, όμως τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Σήμερα το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου, για σήμερα (5/8) είναι προγραμματισμένο το φιλικό απέναντι στον ΟΦΗ, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας. Με αφορμή την έναρξη της Super League που πλησιάζει, οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να βρίσκονται στο ιδανικότερο στάδιο ετοιμότητας, με σκοπό να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την είσοδο στα Play offs του πρωταθλήματος.

«Το Σάββατο 5 Αυγούστου το τέταρτο φιλικό του καλοκαιριού. Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της σεζόν 2023/24. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο, Σάββατο 5 Αυγούστου, τον ΟΦΗ στο Ελ Πάσο, στην έδρα της ΠΑΕ Καλλιθέα, διότι στην έδρα μας στο Περιστέρι συνεχίζεται η ολική ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου. 

Η σέντρα της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 18:45 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό. Τηλεοπτική μετάδοση έχει προγραμματιστεί από κανάλια της NOVA και συγκεκριμένα το Novasports Start. Για τους εκπροσώπους του Τύπου και τα φωτογραφικά πρακτορεία που θα επιθυμούσαν να καλύψουν την αναμέτρηση, μπορούν να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο [email protected]», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ατρόμητος.