Sold out οι κερκίδες των «Bad Blue Boys» στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ

i

© Dinamo Zagreb FC

Sold out οι κερκίδες των «Bad Blue Boys» στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε πως η οργανωμένη θύρα των «Bad Blue Boys» στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα είναι κατάμεστη.

Εν μέσω της τραγωδίας που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο και την οικογένεια της ΑΕΚ με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι έτοιμη για το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς της σεζόν. Συγκεκριμένα, η Ένωση θα κοντραριστεί με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αύριο Τρίτη (15/8, 21:00) για το πρώτο ματς της σειράς, μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση στο «Μαξιμίρ», με ανακοίνωσή τους οι Κροάτες γνωστοποίησαν πως η κερκίδα των φανατικών «Bad Blue Boys» θα είναι sold out. «Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι την Κυριακή το απόγευμα όλη η διαθέσιμη χωρητικότητα της κερκίδας «north down» για τον αγώνα των προκριματικών της UEFA Champions League Ντιναμό - ΑΕΚ εξαντλήθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Όλα αυτά, την ώρα που η UEFA δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις που προανήγγειλε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έπειτα από τα τραγικά γεγονότα που σημειώθηκαν έξω από την Opap Arena.

Με Βίντα και Αραούχο αλλά χωρίς Γκατσίνοβιτς η αποστολή της ΑΕΚ για το Ζάγκρεμπ

Πριν λίγες ώρες, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστές τις τελικές του επιλογές ως προς την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ. Ο Ντομαγκόι Βίντα έχει προσθέσει προπονήσεις στα πόδια του και πλέον είναι πολύ πιο έτοιμος. Πιθανότατα και για την βασική ενδεκάδα. Ενώ πολύ πιο έτοιμος είναι και ο Σέρχιο Αραούχο. Εξ ου και αμφότεροι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό. 

Αντίθετα ο Αλμέιδα αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος χαφ πηγαίνει πολύ καλύτερα. Όμως κρίθηκε πως ακόμα είναι ανέτοιμος και γι΄ αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε να μην τον πάρει στην αποστολή που πετάει σήμερα το πρωί (14/8) για το Ζάγκρεμπ. Επίσης εκτός αποστολής και ο Έκι Πόνσε

Η ΑΕΚ και σ’ αυτή την καταραμένη συνθήκη, θα παίξει την μπάλα της
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:24 - 14.08.2023

Η ΑΕΚ και σ’ αυτή την καταραμένη συνθήκη, θα παίξει την μπάλα της

Όλα είναι εντελώς διαφορετικά και πιο περίπλοκα σε σχέση με τα ματς με τη Ντιναμό, αλλά η ΑΕΚ του Αλμέιδα έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα μέσα από τις πιο ζόρικες συνθήκες. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Ρότα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Άμραμπατ, Πισάρο, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Μαχαίρας, Ελίασον.