Νεκρός ένας από τους αρχηγούς των Bad Blue Boys - Η ομιλία του πριν το ματς της Ντιναμό με την ΑΕΚ (vid)

Μίσλαβ Βούτσετιτς

Νεκρός ένας από τους αρχηγούς των Bad Blue Boys - Η ομιλία του πριν το ματς της Ντιναμό με την ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τόπας 12:42 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 25.10.2023

Ο Μίσλαβ Βούσετιτς ένας από τους αρχηγούς των «Bad Blue Boys», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 41 ετών.

Ο Μίσλαβ Βούτσετιτς, πιο γνωστός με το παρατσούκλι «Κούρετ», πέθανε ξαφνικά, στον ύπνο του, σε ηλικία 41 ετών. Αυτή η θλιβερή είδηση ​​συγκλόνισε ιδιαίτερα τους διοικούντες την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τα μέλη των οργανωμένων οπαδών των «Bad Blue Boys».

Εκτός από το ότι μεγάλο πάθος που είχε για την αγαπημένη του Ντιναμό, ο Βούτσετιτς ήτανγνωστός στους κύκλους των πολεμικών τεχνών ως προπονητής kick boxing και μετέφερε τις γνώσεις του ως προπονητής στον σύλλογο «Πιτ Μπουλ» του Ζάγκρεμπ. Πολλοί Κροάτες μαχητές αποχαιρέτησαν τον Βούτσετιτς μέσω των κοινωνικών δικτύων και ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα άφησε ο Γκόραν Μπάμπιτς-Χάμπι, προπονητής πολεμικών τεχνών και μακροχρόνιος φίλος του νεκρού «Κούρετ».

«Αγαπητέ μου φίλε, είμαι ειλικρινά λυπημένος και λυπημένος. Αυτή η ζωή είναι απλά άδικη πάρα πολύ συχνά. Αναπαύσου εν ειρήνη και τα λέμε σε ένα καλύτερο μέρος αγαπητέ Kur. Ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και όλους τους BBB που έζησαν μαζί του για τη Ντιναμό και Κροατία. Ω Θεέ της φρίκης...» έγραψε ο Χαμπί στην λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

Κατά τη διάρκεια της οπαδικής του «καριέρας», ο Βούτσετιτς έμεινε στη μνήμη του ως ο άνθρωπος που έδωσε έναν παρακινητικό λόγο στους ποδοσφαιριστές της Ντιναμό πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Champions League, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αθήνα.