Πάνοπλη στην Τούμπα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟ

i

©Intime

Πάνοπλη στην Τούμπα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Κώστας Τόπας 11:06 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 13.03.2024

Το δρόμο της για τη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μετά την ήττα στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ (2-0), ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κοντραριστεί με την Ντίναμο στη ρεβάνς της Τούμπας (14/3, 19:45), με φόντο τα προημιτελικά του Conference League. Η ομάδα της Κροατίας ενόψει του αγώνα απηύθυνε έκκληση στον κόσμο της να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα για το ματς, μετά το γεγονός ότι η UEFA έχει απαγορεύσει την παρουσία των οπαδών της σε εκτός έδρας ματς.

«Θυμίζουμε ότι η UEFA αποφάσισε ότι δεν θα επιτρέπεται η παρουσία των οπαδών της ομάδας σε εκτός έδρας παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Για τον λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους οπαδούς μας να ακολουθήσουν τους κανόνες, να σεβαστούν την απόφαση της UEFA και να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Ο σύλλογός μας ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους του για την κατανόηση και τη στήριξή τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η αποστολή της Ντιναμό ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (13/03) το ταξίδι της για τη Θεσσαλονίκη και, παράλληλα, γνωστοποιήθηκαν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι.

Ειδικότερα, η αποστολή αποτελείται από τους: Ζάγκορατς, Ογκιβάρα, Σούταλο, Μπερνάουερ, Πέτκοβιτς, Μπατουρίνα, Ριστόβσκι, Ζίβκοβιτς, Κουλένοβιτς, Χότζα, Χαλίλοβιτς, Σούτσιτς, Μίσιστς, Τεοφίλ, Κανέκο, Νέβιστιτς, Σβέτκο, Βράντσιτς, Πέρκοβιτς, Κλάριν, Βίντοβιτς, Σπίκιτς

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκε ο 39χρονος Γερμανός διαιτητής Χαρμ Όσμερς, έχοντας ως βοηθούς τούς συμπατριώτες του Ρόμπερτ Κέμπτερ και Ντόμινικ Σκάαλ. Τέταρτος θα είναι ο επίσης Γερμανός Ρόμπερτ Σρόντερ και στο VAR οι Σόρεν Στορκς και Μπέντζαμιν Μπραντ. Τη φετινή σεζόν ο εν λόγω ρέφερι, σφύριξε δύο παιχνίδια του Europa και άλλα δύο του Conference League στη φάση των ομίλων, ενώ ήταν και σε 12 παιχνίδια της Bundesliga.