Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πέτυχε ασύλληπτο γκολ από το κέντρο στην Αυστραλία (vid)

Το γκολ του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ

i

© PrtScr

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πέτυχε ασύλληπτο γκολ από το κέντρο στην Αυστραλία (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:45 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 12.03.2024

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τέρι Άντονις, βρήκε δίχτυα με απίθανο τρόπο στην Αυστραλία.

Το πέρασμά του από την Τούμπα μπορεί να μην το θυμούνται πολύ, ωστόσο ο Τέρι Άντονις φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Συνολικά κατέγραψε μόλις επτά συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις και δύο δανεισμούς στο ενδιάμεσο σε Βέροια και Γουόντερερς.

Σχεδόν επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα, ο 30χρονος πλέον Ελληνοαυστραλός απασχόλησε την αθλητική επικαιρότητα καθώς πριν από λίγες ώρες πέτυχε ένα γκολ-έπος!

Πλέον ο Άντονις αγωνίζεται στην Μέλμπουρν Σίτι και στην εύκολη επικράτηση της ομάδας του κόντρα στους Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς (7-0) για την A-League της Αυστραλίας, «έκλεψε» την παράσταση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με ένα απίθανο βολέ σχεδόν από τη σέντρα του γηπέδου.

Τη φετινή σεζόν ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 20 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και δύο ασίστ, αποτελώντας μία από τις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Πρόκειται για ένα ταχυδυναμικό χαφ, το οποίο αρέσκεται στο να επιχειρεί μακρινά σουτ. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι... εμπνεύσεις του έχουν δικαιωθεί, με αποκορύφωμα το σημερινό γκολ.

Απίθανο: Το γκολ της χρονιάς μπήκε στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης

Θυμίζουμε πως πρόσφατα παρακολουθήσαμε ένα παρόμοιο γκολ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μας απέδειξε πως στα τοπικά μπαίνουν τα καλύτερα.

Πιο αναλυτικά, στην αναμέτρηση της Μίκρας ανάμεσα σε ΜΠΑΜ FC και Ιταλική Ακαδημία, σημειώθηκε ένα από τα πιο εντυπωσιακά τέρματα που έχουμε δει τη φετινή σεζόν. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έκαναν την ανατροπή και να επικράτησαν άνετα (4-1), ωστόσο έμειναν πίσω στο σκορ με μία «ζωγραφιά».

Μόλις στο τρίτο λεπτό, ο επιθετικός της Ιταλικής Ακαδημίας, Βαλάντης Σπανίδης, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας και είχε την έμπνευση να επιχειρήσει το σουτ σχεδόν από το κέντρο. Ως αποτέλεσμα, ο ίδιος δικαιώθηκε για την επιλογή του και μας χάρισε μία μαγική στιγμή.

Δείτε το γκολ: