Απίθανο: Το γκολ της χρονιάς μπήκε στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης (vid)
i

© PrtScr

Απίθανο: Το γκολ της χρονιάς μπήκε στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:50 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 07.02.2024

Το απίστευτο γκολ στο ΜΠΑΜ FC - Ιταλική Ακαδημία που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα.

Στα τοπικά μπαίνουν τα καλύτερα τα γκολ κι αυτό το διαπιστώσαμε για ακόμη μία φορά! 

Στην αναμέτρηση της Μίκρας ανάμεσα σε ΜΠΑΜ FC και Ιταλική Ακαδημία, σημειώθηκε ένα από τα πιο εντυπωσιακά τέρματα που έχουμε δει τη φετινή σεζόν. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έκαναν την ανατροπή και να επικράτησαν άνετα (4-1), ωστόσο έμειναν πίσω στο σκορ με μία «ζωγραφιά».

Μόλις στο τρίτο λεπτό, ο επιθετικός της Ιταλικής Ακαδημίας, Βαλάντης Σπανίδης, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας και είχε την έμπνευση να επιχειρήσει το σουτ σχεδόν από το κέντρο. Ως αποτέλεσμα, ο ίδιος δικαιώθηκε για την επιλογή του και μας χάρισε μία μαγική στιγμή.

Δείτε το γκολ: 

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }