Ένας υπέροχος χρόνος: Το απίστευτο στατιστικό του Ρόδρι με τη Μάντσεστερ Σίτι

Ρόδρι

i

Ρόδρι/ Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Ένας υπέροχος χρόνος: Το απίστευτο στατιστικό του Ρόδρι με τη Μάντσεστερ Σίτι

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:12 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 06.02.2024

Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι είναι αήττητος μετά από 52 ματς με τους «πολίτες» σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπρέντφορντ κατάφερε να κάνει την ανατροπή έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φιλ Φόντεν και να φύγει με το «διπλό» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Η βραδιά αυτή δεν θα μείνει αξέχαστη μόνο στον 23χρονο Άγγλο εξτρέμ των «πολιτών» που υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του, αλλά και σε έναν συμπαίκτη του. Ο λόγος για τον Ρόδρι. Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να μείνει αήττητος έναν ολόκληρο χρόνο με τη φανέλα των «πολιτών». 

Η τελευταία φορά που ηττήθηκε με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν στις 5 Φεβρουαρίου 2023! Τότε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τότεναμ εκτός έδρας. Έκτοτε ο Ρόδρι μετρά 42 νίκες και 10 ισοπαλίες, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και πέντε τρόπαια με τους «πολίτες». Πραγματικά, απίθανο επίτευγμα για τον Ισπανό μέσο και μένει να δούμε αν θα έχει και συνέχεια.