Ο Φόντεν με χατ-τρικ χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι
i

Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Ο Φόντεν με χατ-τρικ χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:55 - 05.02.2024

Σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι βασίστηκε στον Φιλ Φόντεν, που με χατ - τρικ της χάρισε τη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ (3-1).

Με υπογραφή Φιλ Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 1-0. Ένα τρίποντο που τη φέρνει πιο κοντά στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η οποία και έχασε το βράδυ της Κυριακής από την Άρσεναλ. 

Το 1-0 έφερε ο Μοπέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άψογη εκτέλεση άουτ του Φλέκεν, νικώντας τον Έντερσον στο τετ-α-τετ. Νωρίτερα, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε... κατεβάσει ρολά σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Όμως η φιλοξενούμενη είχε την απάντηση πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Η μπάλα έφτασε στον Φόντεν, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι έκανε ένα εξαιρετικό κοντρόλ και ένα εξαιρετικό σουτ για το 1-1, στο 45'.

Ο ίδιος από νωρίς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, στο 53', εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική σέντρα του Ντε Μπρόινε. Με κεφαλιά έκανε το 2-1, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στην κερκίδα. Το χατ-τρικ ήρθε τελικά στο 70', όταν ο Φόντεν πήρε μία μπαλιά και με φοβερό κουβάλημα της μπάλας πλάσαρε για το 3-1. 

Τι είναι αυτό που συνδέει τους Τέβες, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ
REST OF THE WORLD

13:07 - 05.02.2024

Τι είναι αυτό που συνδέει τους Τέβες, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ

Οι τρείς τους είναι επιθετικογενείς παίκτες που έχουν στο παλμαρέ τους αρκετές κατακτήσεις και τίτλους. Ο ένας εξ αυτών έχει πολλές ατομικές διακρίσεις να επιδείξει συνιστώντας εκ των κορυφαίων που ασχολήθηκαν με την «στρογγυλή θεά». Τέβες, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεΐμάρ έχουν ωστόσο ένα κοινό που λίγοι γνωρίζουν...

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: