Η ερωμένη του Γουόκερ τα «βρήκε» με τη σύζυγό του: «Πέσαμε θύματά του, ζητήσαμε συγγνώμη η μία στην άλλη»

Η ερωμένη του Γουόκερ τα «βρήκε» με τη σύζυγό του: «Πέσαμε θύματά του, ζητήσαμε συγγνώμη η μία στην άλλη»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 21:51 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 03.02.2024

Η σύζυγος του Κάιλ Γουόκερ και η ερωμένη του φαίνεται ότι τα βρήκαν μεταξύ τους και έκαναν επίθεση στον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι για την απιστία που έδειξε.

Η ζωή του Κάιλ Γουόκερ έχει γίνει... σίριαλ με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι να έχει παιδιά με δύο γυναίκες, απατώντας τη σύζυγό του με μία άλλη. 

Οι δύο γυναίκες παρόλα αυτά φαίνεται ότι... τα έχουν βρει μεταξύ τους. Η ερωμένη, Λορίν Γκούντμαν ανέφερε ότι η σύζυγος του Άγγλου, Άνι Κίλνερ τη μισούσε στην αρχή. Μέχρι να απολογηθεί η μία στην άλλη. 

«Υπήρχε περίοδος που τη μισούσα, αλλά καμία μητέρα δεν θα αναρωτιούνταν πως θα δεχόταν πίσω έναν άντρα, αλλά όχι το παιδί του», είπε στην αρχή. 

«Δεν θα μπω σε προσωπικές συζητήσεις που είχα με την Άνι, αλλά μου είπε αρχικά πως ένιωθε ότι είμαστε θύματα της χειριστικής του συμπεριφοράς και τις περιόδους που τα πηγαίναμε καλά, απολογηθήκαμε η μία στην άλλη και είχαμε αμοιβαία κατανόηση», πρόσθεσε. 

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Γουόκερ: Το διαζύγιο, οι ιερόδουλες, η απιστία και το παιδί εκτός γάμου
PREMIER LEAGUE

12:27 - 12.01.2024

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Γουόκερ: Το διαζύγιο, οι ιερόδουλες, η απιστία και το παιδί εκτός γάμου

Η Άννι Κίλνερ ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Κάιλ Γουόκερ, ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι που έχει εμπλακεί σε πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια.

Από τη μεριά του ο Γόυοκερ έχει απολογηθεί για τα όσα έκανε, τονίζοντας ότι ήταν άθλιο. «Αυτό που έκανα ήταν άθλιο και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Έκανα κάποιες ηλίθιες επιλογές και πήρα ηλίθιες αποφάσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνά η Άνι. Προσπάθησα να της μιλήσω, αλλά είναι πολύ πικραμένη. 

Είμαι ο μόνος που πρέπει να κατηγορηθεί για ό,τι συνέβη. Πρέπει να παραδεχτώ τα λάθη μου, το οφείλω απέναντι σε όλους. Οι πράξεις μου προκάλεσαν πόνο σε πολλούς ανθρώπους», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.