Έπος: «Ο Κάιλ Γουόκερ μπέρδευε τα ονόματα των δύο συντρόφων του στο κρεβάτι»

Έπος: «Ο Κάιλ Γουόκερ μπέρδευε τα ονόματα των δύο συντρόφων του στο κρεβάτι»

Sportal newsroom 11:26 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 20.01.2024

Ένας φίλος της Λόριν Γκούντμαν υποστήριξε πως ο Κάιλ Γουόκερ τη φώναξε στο κρεβάτι με το όνομα της Άννι Κίλνερ.

Πριν από μερικέ μέρες η Άννι Κίλνερ ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Κάιλ Γουόκερ με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα, έδιωξε τον Άγγλο διεθνή αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, από την έπαυλη αξίας σχεδόν τριών εκατομμυρίων που μοιράζονταν και οι δύο στο Τσεσάιρ. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε κρυφά το 2021 μετά από 12 χρόνια σχέσης, έχει τρία παιδιά (Ρίαν, Ρόμαν και Ρέιν).

Ο αγγλικός Τύπος δημοσίευσε ότι τους τελευταίους μήνες η σχέση της Άννι Κίλνερ και του Κάιλ Γουόκερ είχε φθαρεί από το ειδύλλιο που είχε ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Αγγλία με την ινφλουένσερ Λόριν Γκούντμαν, με την οποία απέκτησε έναν γιο, κατά τη διάρκεια μιας κρίσης μεταξύ του ζευγαριού το 2019. Η «Daily Mail» αναφέρει ότι οι δύο αυτές γυναίκες έχουν «μια μακροχρόνια κόντρα».

Η «διπλή» ζωή του Γουόκερ: Κρατούσε κρυφό ότι έχει δύο οικογένειες
PREMIER LEAGUE

13:41 - 17.01.2024

Η «διπλή» ζωή του Γουόκερ: Κρατούσε κρυφό ότι έχει δύο οικογένειες

Το «μήλον της έριδος» στον γάμο του Κάιλ Γουόκερ με την Άνι Κίλνερ, Λόριν Γκούντμαν προέβη σε κάποιες αποκαλυπτικές δηλώσεις για το πως γνωστοποίησε τη δεύτερη οικογένεια του Άγγλου δεξιού οπισθοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κάιλ Γουόκερ φέρεται να μπέρδεψε τα ονόματα των δύο γυναικών στο κρεβάτι φωνάζοντας τη Λόριν Γκούντμαν με το όνομα της συζύγου του Άννι Κίλνερ, τη νύχτα που συνέλαβαν ένα μωρό. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ένας φίλος της Λόριν Γκούντμαν.