Οριστικό: Αυτή είναι η χειρότερη εκτέλεση κόρνερ ever! (vid)

Η viral εκτέλεση κόρνερ

i

© PrtScr

Οριστικό: Αυτή είναι η χειρότερη εκτέλεση κόρνερ ever! (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:51 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 11.03.2024

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει κομπίνες σε εκτελέσεις φάουλ ή κόρνερ να μη βγαίνουν, ωστόσο ο Ρόναλντ στο Μπρίστολ - Σουόνσι το πήγε ένα βήμα παραπέρα...

Η Σουόνσι γνώρισε εκτός έδρας την ήττα από την Μπρίστολ (1-0) στο ματς της 37ης αγωνιστικής της Championship, ωστόσο ένας παίκτης των φιλοξενούμενων κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να... κλέψει την παράσταση.

Ο λόγος γίνεται για τον Βραζιλιάνο Ρόναλντ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη χειρότερη εκτέλεση κόρνερ ever!

Πιο αναλυτικά, στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ παρέμενε το 0-0, η Σουόνσι κέρδισε ένα κόρνερ από τα δεξιά. Ο 22χρόνος εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» επιχείρησε να το εκτελέσει με πάσα, ωστόσο απέτυχε παταγωδώς, στέλνοντας την μπάλα απευθείας πλάγιο άουτ.

Η αλήθεια είναι πως θέλει πολύ προσπάθεια να το καταφέρει κάποιος αυτό, όμως ο Ρόναλντ πρόσθεσε στο βιογραφικό του μία viral στιγμή.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Μπρίστολ πήρε τη νίκη με τον Ρόμπερτ Ντίκι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ και να χαρίζει στους γηπεδούχους το τρίποντο.

Απίθανη γκολάρα με εκτέλεση κόρνερ στο superclasico Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς (vid)

Θυμίζουμε πως πρόσφατα μία εκτέλεση κόρνερ και πάλι βρέθηκε στο επίκεντρο, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Το ντέρμπι Ρίβερ ΠλέιτΜπόκα Τζούνιορς πάντα θα συγκινεί τα πλήθη. Ακόμα και στο ποδόσφαιρο γυναικών, το superclasico της Αργεντινής συγκεντρώνει τα βλέμματα και δεν άργησε να γίνει viral το γκολ που πέτυχε η Ελιάνα Σταμπίλε.

Η διεθνής παίκτρια της Μπόκα με εκτέλεση κόρνερ με το αριστερό, από τη δεξιά πλευρά, έδωσε απίστευτο φάλτσο και κρέμασε την αντίπαλη τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 2-0 της Μπόκα.

Επικό τρολάρισμα από τη Μάιντς μετά τον διασυρμό από τη Μπάγερν: «Έτσι πρέπει να ένιωθε και η Βραζιλία» (vid)
BUNDESLIGA

08:30 - 10.03.2024

Επικό τρολάρισμα από τη Μάιντς μετά τον διασυρμό από τη Μπάγερν: «Έτσι πρέπει να ένιωθε και η Βραζιλία» (vid)

Οι παίκτες της Μάιντς, έφυγαν από την «Allianz Arena» συντριμμένοι μετά το 8-1 της Μπάγερν και ο σύλλογος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, το αντιμετώπισε με χιουμοριστικό τρόπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που η Σταμπίλε, έβαλε τέτοιο γκολ. Το προηγούμενο ήταν πάλι κόντρα στη Ρίβερ, σε ισοπαλία 2-2 στο τουρνουά Apertura 2021. Σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Ένα σουτ με το αριστερό «κρέμασε» και πάλι την γκολκίπερ.

Όπως διαπιστώνεται, οι εκτελέσεις κόρνερ αποτελούν το δυνατό σημείο της συγκεκριμένης αθλήτριας, η οποία μας έχει χαρίσει στιγμές... μαγείας πολλάκις.

Δείτε το τρομερό γκολ της Σταμπίλε: