Επικό τρολάρισμα από τη Μάιντς μετά τον διασυρμό από τη Μπάγερν: «Έτσι πρέπει να ένιωθε και η Βραζιλία» (vid)

Μάιντς

i

Prtscr

Επικό τρολάρισμα από τη Μάιντς μετά τον διασυρμό από τη Μπάγερν: «Έτσι πρέπει να ένιωθε και η Βραζιλία» (vid)

Κώστας Τόπας 08:30 - 10.03.2024

Οι παίκτες της Μάιντς, έφυγαν από την «Allianz Arena» συντριμμένοι μετά το 8-1 της Μπάγερν και ο σύλλογος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, το αντιμετώπισε με χιουμοριστικό τρόπο.

Σε πλήρη ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Μάιντς, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (09/03) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου έπιασε πάτο, γνωρίζοντας την ήττα με 8-1. Οι παίκτες του Μπο Χένρικσεν έχουν κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι στην Bundesliga κι αυτό ήταν στις 11 Νοεμβρίου. Από τη 19η αγωνιστική κι έπειτα δεν γνωρίζουν πώς είναι να ζεις εκτός των θέσεων του υποβιβασμού.

Η κατάσταση είναι εντελώς δραματική, αφού από τη σεζόν 2008-09 δεν έχουν βρεθεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ωστόσο, από τον επίσημο λογαριασμό τους στο «Χ» (πρώην «Twitter») οι άνθρωποι της Μάιντς αντιμετώπισαν με χιούμορ το αποτέλεσμα, ειδικά όταν ο Χάρι Κέιν έκανε το σκορ 7-1. Ετσι, δημοσίευσαν ένα μήνυμα που έγραφε: «Έτσι πρέπει να ένιωθε η Βραζιλία»

Αυτό που είναι αναμφισβήτητο είναι η καλή αίσθηση του χιούμορ του διαχειριστή των social media της Μάιντς. Με το 3-1 του Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ξεκίνησε η ιδιαίτερη «παράσταση» του. Λίγο πριν το ημίχρονο, το σκορ ήταν 2-1 χάρη σε ένα υπέροχο γκολ του Ναντιέμ Αμίρι και η Μάιντς ανέβασε ένα tweet που έλεγε «Όλα είναι πιθανά στο δεύτερο ημίχρονο!».

Ωστόσο, ο διαιτητής πρόσθεσε επτά λεπτά καθυστερήσεων και ο Άγγλος επιθετικός, μετά από πάσα του Γκορέτσκα, πέτυχε ακόμη ένα γκολ που άφησε την ομάδα του Μπο Χένρικσεν πολύ συγκλονισμένη. Από τον λογαριασμό τους στο twitter ανέφεραν «Ο Κέιν με το σφύριγμα του ημιχρόνου».

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Τόμας Μίλερ έκανε το 4-1 και, 15' αργότερα, ο Μουσιάλα πέτυχε το πέμπτο. Από τη Μάιντς δεν υπήρξε ανταπόκριση στα social media σε αυτά τα γκολ. Όμως, ξαφνικά, εμφανίστηκαν μετά το γκολ του Γκνάμπρι δημοσιεύοντας απλά ένα... «6». Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του και η Μάιντς χτύπησε ξανά λέγοντας: «Έτσι πρέπει να ένιωθε η Βραζιλία».

Ένας περίεργος κανόνας της Bundesliga δείχνει ότι ο Κέιν δεν πέτυχε το τέταρτο χατ-τρικ με την Μπάγερν (vid)
BUNDESLIGA

08:06 - 10.03.2024

Ένας περίεργος κανόνας της Bundesliga δείχνει ότι ο Κέιν δεν πέτυχε το τέταρτο χατ-τρικ με την Μπάγερν (vid)

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το τέταρτο χατ-τρικ της σεζόν στην Bundesliga για την Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Μάιντς, αλλά ένας περίεργος κανόνας σημαίνει ότι το συγκεκριμένο επίτευγμα του Άγγλου επιθετικού στο γερμανικό πρωτάθλημα... δεν μετράει.

Η Μάιντς, με αυτή την ήττα, μένει εννέα βαθμούς πίσω από την Μπόχουμ... και μπορεί να ανέβει στους 12, αν οι παίκτες του Τόμας Λετς πετύχουν τη νίκη απέναντι στη Φράιμπουργκ. Απομένουν μόνο εννέα παιχνίδια για να παίξουν και η Μάιντς έχει ακόμα να αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Λειψία, η Χόφενχαϊμ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.