Ένας περίεργος κανόνας της Bundesliga δείχνει ότι ο Κέιν δεν πέτυχε το τέταρτο χατ-τρικ με την Μπάγερν (vid)

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Ένας περίεργος κανόνας της Bundesliga δείχνει ότι ο Κέιν δεν πέτυχε το τέταρτο χατ-τρικ με την Μπάγερν (vid)

Κώστας Τόπας 08:06 - 10.03.2024

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το τέταρτο χατ-τρικ της σεζόν στην Bundesliga για την Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Μάιντς, αλλά ένας περίεργος κανόνας σημαίνει ότι το συγκεκριμένο επίτευγμα του Άγγλου επιθετικού στο γερμανικό πρωτάθλημα... δεν μετράει.

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε δύο γκολ την περασμένη Τρίτη (05/03), καθώς η Μπάγερν κέρδισε τη Λάτσιο με 3-0 στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League για να φτάσει στα προημιτελικά. Και συνέχισε την πλούσια φόρμα του το Σάββατο (09/03), σημειώνοντας τρία τέρματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε οι Βαυαροί να πάρουν τη νίκη επί της Μάιντς, με 8-1.

Με τα τρία αυτά γκολ, ο Χάρικ Κέιν έφτασε τα 30 γκολ στη Bundesliga σε μόλις 25 αγώνες. Αλλά αυτό που είναι περίεργο είναι το γεγονός ότι το χατ-τρικ που πέτυχε Κέιν δεν αναγνωρίζεται στη Γερμανία και εξακολουθεί να ψάχνει για το πρώτο του σύμφωνα με τους κανόνες τους.

Σύμφωνα με το «Goal», για να είναι χατ-τρικ, πρέπει και τα τρία γκολ να σημειωθούν στο ίδιο ημίχρονο και χωρίς κανένας άλλος να σκοράρει ενδιάμεσα.

Η τελευταία ευκαιρία για τον Κέιν να σπάσει την «κατάρα» (vids)
BUNDESLIGA

15:13 - 06.03.2024

Η τελευταία ευκαιρία για τον Κέιν να σπάσει την «κατάρα» (vids)

Μετά από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Γερμανίας και πολύ μακριά από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν στην Bundesliga, το Champions League είναι η μόνη ελπίδα του Χάρι Κέιν για να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Ο Κέιν άνοιξε το σκορ στο 13' πριν ο Λεόν Γκορέτσκα κάνει το 2-0. Το δεύτερο γκολ του σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου - προτού οι Τόμας Μίλερ, Τζαμάλ Μουσιάλα και Σερζ Γκνάμπρι βρουν δίχτυα στον αγώνα. Ο πρώην φορ της Τότεναμ έκανε το 7-1 στο 70ο λεπτό, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έχει επίσης σκοράρει τρία τέρματα εναντίον των Μπόχουμ, Ντάρμσταντ και Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά οι αυστηροί κανονισμοί στη Γερμανία δεν θεωρούν κανένα από τα γκολ ως σωστά χατ-τρικ.