Η αλήθεια πίσω από το μέλλον του Κόντε
i

© Intime

Η αλήθεια πίσω από το μέλλον του Κόντε

Γιάννης Λιβανός 16:18 - 05.03.2024

Ο Αντόνιο Κόντε είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά μετά από ένα χρόνο αποχής και μπροστά στον Ιταλό τεχνικό υπάρχουν τρεις δρόμοι: Μπάγερν Μονάχου, Νάπολι και Μίλαν. Ωστόσο ποια είναι η πραγματική αλήθεια πίσω από το μέλλον του Ιταλού προπονητή;

Ο Αντόνιο Κόντε έφυγε από την Τότεναμ πριν από σχεδόν έναν χρόνο, αφού το «πρότζεκτ» του Ιταλού κόουτς στα «σπιρούνια» απέτυχε παταγωδώς.

Έτσι, ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε να απέχει από τους πάγκους και πήρε χρόνο για να χαλαρώσει και να αναρρώσει με την οικογένειά του μετά από μια δύσκολη και συνάμα πιεστική περίοδο.

Απ' ότι φαίνεται όμως ο Κόντε είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, έχοντας αρκετές προτάσεις...στα χέρια του. Μεταξύ άλλων για τον έμπειρο προπονητή ενδιαφέρονται η Μπάγερν Μονάχου, η Μίλαν και η Νάπολι.

Καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Κόντε ήταν το φαβορί για πολλές θέσεις προπονητή σε όλο το πρωτάθλημα της Serie A, με τη Νάπολι να μοιάζει πιο πιθανό να τον αποκτήσει. Ο 54χρονος όμως ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να ενταχθεί σε κάποιον σύλλογο στη μέση της περιόδου, αφήνοντας τα πράγματα ανοιχτά μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Ιταλία, αναφέρεται πως ο Κόντε ενδιαφέρεται να πάρει τη θέση του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου, πιστεύοντας ότι οι Γερμανοί γίγαντες θα ταίριαζαν καλύτερα στο στυλ ποδοσφαίρου του και στην επιθυμία του να αρχίσει αμέσως να κερδίζει τρόπαια.

Ο Κόντε ωστόσο δεν είναι η πρώτη επιλογή της Μπάγερν, η οποία έχει στο στόχαστρό της τον Τσάμπι Αλόνσο της Λεβερκούζεν.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις γνωρίζει ότι το «όχι» του Κόντε δεν ήταν οριστικό νωρίτερα στη σεζόν και θα επιστρέψει το καλοκαίρι για να προσπαθήσει να τον πείσει να κοουτσάρει τους «παρτενοπέι» που δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου φέτος μετά την πρωταθληματική χρονιά πέρυσι.

Λεάο: «Έχω πολλά όνειρα, ένα από αυτά είναι ένας κόσμος χωρίς ρατσιστές»
SERIE A

18:11 - 04.03.2024

Λεάο: «Έχω πολλά όνειρα, ένα από αυτά είναι ένας κόσμος χωρίς ρατσιστές»

Ο Ράφαελ Λεάο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, ένα από αυτά ο ρατσισμός, ενάντια στον οποίο έχει σταθεί δημόσια σε πολλές περιπτώσεις.

Όσον αφορά τη Μίλαν, δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, παρά την πεποίθηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ότι ο Κόντε θα ήταν η ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον Στέφανο Πιόλι. Οι «ροσονέρι» περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι προτού επικεντρωθούν σοβαρά στο να αποκτήσουν τον νέο προπονητή τους.