Ονειρική ανατροπή τετράδας για την Μπολόνια - Νίκη «ανάσα» για την Κάλιαρι
i

© Glomex

Ονειρική ανατροπή τετράδας για την Μπολόνια - Νίκη «ανάσα» για την Κάλιαρι

Πάνος Κορομηλάς 22:06 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 03.03.2024

Ανατροπή και δήλωση τετράδας από την τρομερή Μπολόνια, που επικράτησε με 2-1 της Αταλάντα και έστειλε μήνυμα πως θα τα δώσει όλα για μια θέση στο επόμενο Champions League. Νίκη ανάσα νωρίτερα για την Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σπουδαίο διπλό με ανατροπή πανηγύρισε η Μπολόνια απέναντι στην Αταλάντα με 2-1. Η εντυπωσιακή ομάδα του Τιάγκο Μότα βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως έδειξε τα ψυχικά αποθέματα και με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά έφερε τα πάνω - κάτω και πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια από τις βασικές αντιπάλους της για την τετράδα.

Ο Λούκμαν άνοιξε το σκορ στο 28', όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο Ζίρκζι ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έπειτα ο Φέρκιουσον βρήκε δίχτυα, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Πήρε έτσι μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια και εδραιώθηκε στην τετράδα με 51 βαθμούς, σε απόσταση τεσσάρων πόντων από τη Ρόμα και πέντε από την Αταλάντα.

Φροζινόνε - Λέτσε 1-1

Νωρίτερα, Φροζινόνε και Λέτσε πήραν από έναν βαθμό, με το τελικό 1-1 να μοιάζει αρκετά δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Σεντίρα άνοιξε στο σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου και ο Κρίστοβιτς ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 61' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι δύο σύλλογοι έχουν κοινούς στόχους, θα παλέψουν για την παραμονή, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει στους δύο βαθμούς, μετά από αυτή την ισοπαλία.

Έμπολι - Κάλιαρι 0-1

Σπουδαίο διπλό «ανάσα» για την Κάλιαρι που πέρασε από την έδρα της Έμπολι με 1-0.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι, που όμως δε ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Έτσι, ο Γιάνκτο τους τιμώρησε στο 69ο λεπτό, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και δίνοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του για τη μάχη της σωτηρίας.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έφτασε με αυτόν τον τρόπο τους 23 βαθμούς, παραμένει στη 18η θέση της Serie A, σε ισοβαθμία με τη Βερόνα. Από την πλευρά της, η Έμπολι βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω, δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με την υπόθεση παραμονής και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να μην κινδυνέψει.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: