Εντυπωσιακή Ρόμα, πέρασε με «τεσσάρα» από τη Μόντσα - Πήρε βαθμό η Σαλερνιτάνα με τον τραυματία Μανωλά

Εντυπωσιακή Ρόμα, πέρασε με «τεσσάρα» από τη Μόντσα - Πήρε βαθμό η Σαλερνιτάνα με τον τραυματία Μανωλά

Πάνος Κορομηλάς 21:01 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 02.03.2024

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει την πορεία προς την τετράδα η Ρόμα, που πέρασε και από τη Μόντσα με 4-1. Ουντινέζε και Σαλερνιτάνα έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που ο Κώστας Μανωλάς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Η ξέφρενη πορεία της Ρόμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο συνεχίζεται. Οι «τζιαλορόσι» πέρασαν και από τη Μόντσα με 4-1, έφτασαν τις οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζουν την «καταδίωξη» της Μπολόνια, για μια θέση στην τετράδα.

Πελεγκρίνι και Λουκάκου «χτύπησαν» δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, οδηγώντας την ομάδα τους στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα.

Ο εντυπωσιακός την τελευταία περίοδο, Πάουλο Ντιμπάλα, βρήκε δίχτυα στο 63' με τρομερή εκτέλεση φάουλ και ο Λεάντρο Παρέδες ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 82ο λεπτό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με ένα πολύ όμορφο γκολ του Καρμπόνι, πέντε λεπτά αργότερα. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πέρασε στο ματς στο ημίχρονο ως αλλαγή, όμως δε μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Η Μόντσα είχε της ευκαιρίες της, ίσως να αισθάνεται και λίγο αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα, όμως οι Ρωμαίοι εμφανίστηκαν απόλυτα αποτελεσματικοί και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Συνεχίζουν έτσι στην πέμπτη θέση της Serie A με 47 πόντους, ένα βαθμό πίσω από την τέταρτη Μπολόνια, που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Παλαντίνο «προσγειώθηκε» απότομα μετά τις δύο διαδοχικές νίκες επί της Μίλαν και της Σαλερνιτάνα και παραμένει στην 11η θέση με 36 βαθμούς.

Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα 1-1

Νωρίτερα, Ουντινέζε και Σαλερνιτάνα έμειναν στο 1-1, χάρη σε δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Τσάουνα άνοιξε το σκορ με τρομερό πλασέ για την ομάδα του Κώστα Μανωλά και του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, όμως ο Καμαρά ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με εξαιρετικό ψαλιδάκι.

Στο δεύτερο μέρος, η Σαλερνιτάνα πίεσε, δημιούργησε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το «διπλό», όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα να αρκεστεί στον βαθμό της ισοπαλίας.

Με 10 παίκτες αγωνίστηκαν από το 64' οι γηπεδούχοι, λόγω της αποβολής του Εμποσέλε.

Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε βασικός, όμως τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 72'. Στη θέση του πέρασε ο έτερος Έλληνας της ομάδας του Σαλέρνο, Τριανάφυλλος Πασαλίδης.

Συνεχίζει σε θέση ουραγού με 14 βαθμούς η Σαλερνιτάνα, ενώ η Ουντινέζε παραμένει στη 15η θέση με 24 πόντους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ