Άλωσε τη Ρώμη η Μίλαν σοκάροντας τη Λάτσιο των... 8 παικτών!

Άλωσε τη Ρώμη η Μίλαν σοκάροντας τη Λάτσιο των... 8 παικτών!

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:42 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 02.03.2024

Η Μίλαν απέδρασε από την έδρα της Λάτσιο και με λυτρωτή τον Νοά Οκαφόρ επέστρεψε στις νίκες, για την 27η αγωνιστική της Serie A.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Μίλαν, η οποία επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Λάτσιο, χάρη στο τέρμα του Νοά Οκαφόρ (89'), για την 27η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 56 βαθμούς, ενώ οι «λατσιάλι» παρέμειναν στην 9η θέση με 40 πόντους.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Μόλις στο 8ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ματίας Βεσίνο έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μάικ Μενιάν.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στην ευκαιρία της Λάτσιο με τον Κρίστιαν Πούλισικ. Στο 45+1' ο Αμερικανός διεθνής με ωραία κούρσα, έκανε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Προβεντέλ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο 57ο λεπτό η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Λούκα Πελεγκρίνι αποβλήθηκε από το ματς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι «ροσονέρι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 75' με τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, ο οποίος σούταρε από απόσταση βολής, αλλά ο Προβεντέλ απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο επόμενο ακριβώς λεπτό η Μίλαν βρήκε δίχτυα με τον Ράφαελ Λεάο, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από έλεγχο στο VAR. Η λύτρωση για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήρθε στο 88ο λεπτό. Ο Νοά Οκαφόρ πήρε το ριμπάουντ και με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τη Μίλαν.

Μάλιστα η Λάτσιο τελείωσε το παιχνίδι με οκτώ παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις οι Άνταμ Μάρουσιτς (90+4') και Ματέο Γκεντουζί (90+6') αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (28ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ