«Ο Μάρκος Αντόνιο δεν βρίσκει χώρο στον ΠΑΟΚ - Η Φλαμένγκο θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει»

Μάρκος Αντόνιο

i

© PAOK FC

«Ο Μάρκος Αντόνιο δεν βρίσκει χώρο στον ΠΑΟΚ - Η Φλαμένγκο θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:44 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 01.03.2024

Το... αβέβαιο μέλλον του Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο.

Ο Μάρκος Αντόνιο αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά «μπαμ» του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μέσος μετακόμισε στην Ελλάδα ως δανεικός από τη Λάτσιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία μεγάλη ικανοποίηση στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο», λόγω και της αστείρευτης ποιότητάς του. Μέχρι στιγμής, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει τη διαφορά, ωστόσο αυτό μπορεί να θεωρηθεί απολύτως λογικό έπειτα κι από την περιπέτεια που πέρασε. 

Ο ίδιος έχει καταγράψει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό δύο γκολ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα στο εξωτερικό που αφορούν το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο, με το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησαν νέες φήμες στη Βραζιλία που αναπαράγονται και στο ρεπορτάζ της Λάτσιο, ομάδα στην οποία ανήκει ο 26χρονος μέσος του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα «Lazionews24.com» αναφέρει πως ο βραχύσωμος παίκτης δεν έχει βρει τον επιθυμητό χώρο στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταβληθεί το ποσό των 6.000.000 ευρώ για τη ρήτρα αγοράς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Πηγές από τη Βραζιλία κυκλοφόρησαν ξανά τη φήμη σύμφωνα με την οποία, από τον ερχόμενο Ιούνιο, η Φλαμένγκο θα προσπαθήσει να φέρει στο… σπιτι τον Μάρκος Αντόνιο , έναν μέσο που ανήκει στη Λάτσιο αλλά αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο μέσος δεν βρίσκει πολύ χώρο στις τάξεις του ελληνικού συλλόγου, ο οποίος θα έπρεπε να πληρώσει 6.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Ένα ποσό που, μέχρι σήμερα, φαίνεται δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι θα καταβληθεί».