Η UEFA θυμήθηκε την ιστορική κομπίνα του ΠΑΟΚ που «κλείδωσε» την πρόκριση στους «8» του Conference League (vid)

Γάνδη - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Η UEFA θυμήθηκε την ιστορική κομπίνα του ΠΑΟΚ που «κλείδωσε» την πρόκριση στους «8» του Conference League (vid)

Η αναφορά της UEFA στο «χρυσό» γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη, το οποίο εξασφάλισε την παρουσία του συλλόγου στους «8» του Conference League της σεζόν 2021-22.

Η UEFA μέσω του λογαριασμού του Conference League κάνει συχνά αναδρομές σε προηγούμενες σεζόν της διοργάνωσης και θυμίζει στον κόσμο μερικά από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε αυτή.

Αυτήν τη φορά σειρά είχε η ιστορική κομπίνα του ΠΑΟΚ και το γκολ του Αουγκούστο.

Τη σεζόν 2021-22, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε πραγματοποιήσει μία ιστορική πορεία στο Conference League, φτάνοντας μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στη φάση των «16», ο Δικέφαλος κοντραρίστηκε με τη Γάνδη και πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση. Στο πρώτο ματς της Τούμπας οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη με 1-0, ενώ στη ρεβάνς του Βελγίου το σύνολο του Λουτσέσκου έκανε το 2/2 με αποτέλεσμα να... πετάξει για τους «8».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η UEFA έχει ασχοληθεί πολλάκις με τον Δικέφαλο, κάνοντας λόγο για την εξαιρετική του πορεία τη φετινή σεζόν, ενώ αυτήν τη φορά στάθηκε στο γκολ του Βραζιλιάνου μέσου, το οποίο «κλείδωσε» την πρόκριση στον επόμενο γύρο εκείνης της χρονιάς.

Θυμίζουμε πως φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Conference League. Μάλιστα, πρόσφατα η κλήρωση της Νιόν έφερε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα από την Κροατία θα κοντραριστεί με τον Δικέφαλο του Βορρά για τους «16» του Conference League, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς στην έδρα της Ντιναμό, «Μαξιμίρ», θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου και η ρεβάνς της Τούμπας μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 14 του ίδιου μήνα.