Η «ασπρόμαυρη» τετράδα που πρέπει να προσέξει!

Τάισον - Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Η «ασπρόμαυρη» τετράδα που πρέπει να προσέξει!

Μάνος Τσαλγατίδης 10:26 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 01.03.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες στο όριο που αν δεχθούν κάρτα θα εκτίσουν σε ματς των Play Off.

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία την Κυριακή για την τελευταία αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Oι «ασπρόμαυροι» έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στο όριο και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, διότι η τιμωρία θα τους ακολουθήσει στα Play Off.

Ο λόγος γίνεται για τους Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια, Τάισον, Μπράντον.

Άξιο αναφοράς είναι πως στο όριο βρίσκονται και οι Σάστρε, Μιχαηλίδης, αλλά λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστούν οπότε θα μπουν στα Play Off… καθαροί.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι επιστροφές των Ράχμαν Μπάμπα, Ντομινίκ Κοτάρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε ρυθμούς προπόνησης. Ο Κροάτης πορτιέρε και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρούνταν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες και είχαν μείνει εκτός αποστολής για το ματς στις Σέρρες. Αντίθετα, ο Μπάμπα είχε τραυματιστεί σοβαρά στη Λεωφόρο την περασμένη εβδομάδα και ακολούθησε ειδικό πρωτόκολλο για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» ακολούθησαν χθες (29/2) θεραπεία. Ειδικότερα, θεραπείες έκαναν οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, Ζόαν Σάστρε και Τάισον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της regular season.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα βρίσκεται ο Στέφαν Σβαμπ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του.