Χωρίς τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ - Επίσημο το «stop» από την αστυνομία

Οπαδοί ΠΑΟΚ

i

© Intime

Χωρίς τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ - Επίσημο το «stop» από την αστυνομία

Μάνος Τσαλγατίδης 13:18 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 29.02.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως οι φίλοι της ομάδας δεν θα δώσουν το παρών στο εκτός έδρας ματς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/2), ότι οι δύο αναμετρήσεις με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα διεξαχθούν χωρίς παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, με την UEFA να κάνει αποδεκτό το αίτημα της κροατικής αστυνομίας για να μην ταξιδέψουν οι φίλοι του Δικεφάλου, λόγω και της επίθεσης στο λεωφορείο των επισήμων των «ασπρόμαυρων», το 2010.

Σαφώς τον πιο μεγάλο ρόλο έπαιξε η δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη το καλοκαίρι όταν οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέσχισαν όλη την Ελλάδα προκειμένου να εμπλακούν σε οπαδικές μάχες πριν από το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» για τα προκριματικά του Champions League.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε.

Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων».