Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε τέταρτο φαβορί για πρωτάθλημα - Δείτε τις αποδόσεις μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Big-4

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε τέταρτο φαβορί για πρωτάθλημα - Δείτε τις αποδόσεις μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:35 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.02.2024

Απαράλλακτη έμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Stoiximan Super League, μετά τις νίκες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Το... θρίλερ στην Stoiximan Super League συνεχίζεται όσον αφορά στη «μάχη» του τίτλου, με τις επερχόμενες αναμετρήσεις να αναμένονται άκρως αμφίρροπες.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ πήραν τη νίκη με ανατροπή κόντρα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ έφυγε με διπλό από τις Σέρρες και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας του Άρη στη Λεωφόρο.

Η μάχη για τον τίτλο δείχνει πως θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για κάποιο φαβορί. Αυτό μαρτυρούν και οι στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, με τις τέσσερις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ΑΕΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ακολουθούν σε απόσταση... αναπνοής.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ 2.10
ΠΑΟΚ 4.50
Ολυμπιακός 4.75
Παναθηναϊκός 5.00

Με ποια παιχνίδια ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League

Την ερχόμενη Κυριακή (28/2) ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League, με τις επτά αναμετρήσεις τις 26ης αγωνιστικής. Όλες είναι προγραμματισμένες για τις 19:30, ενώ εκείνη που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, στο «Κλ. Βικελίδης».

Δύσκολη αποστολή έχει και ο εκ των διεκδικητών της, ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να αποκομίσει τρίποντο στο «Αθ. Διάκος», αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Λαμία. Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι - παγίδα για τους «πράσινους». Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει θεωρητικά το ευκολότερο έργο, αφού παίζει με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και Παναιτωλικό, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επικίνδυνη ζώνη του πρωταθλήματος. Σπουδαίο, επίσης είναι και για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες». Τέλος, ο Πανσερραϊκός θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια, υποδεχόμενος στις Σέρρες τον Αστέρα Τρίπολης.