Ντε Λαουρέντις: «Είναι δύσκολο να κρατήσω τον Οσιμέν στη Νάπολι και τη νέα σεζόν»
i

© PrtScr

Ντε Λαουρέντις: «Είναι δύσκολο να κρατήσω τον Οσιμέν στη Νάπολι και τη νέα σεζόν»

Γιάννης Λιβανός 16:30 - 01.03.2024

Όλα δείχνουν πως ο Βίκτορ Οσιμέν θα συνεχίσει πολύ δύσκολα στη Νάπολι και τη νέα σεζόν...

Η Νάπολι από ότι φαίνεται θα πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Οσιμέν το προσεχές καλοκαίρι, αφού ο παίκτης βρίσκεται στα «ραντάρ» πολλών ευρωπαϊκών κορυφαίων ομάδων.

Τα ονόματα των ομάδων που φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον Οσιμέν ολοένα και πληθαίνουν. Εσχάτως έχουν ακουστεί τα εξής: Τσέλσι, Αρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι παραπάνω τρεις ομάδες δίνουν μάχη για να αποκτήσουν τον Νιγηριανό κεντρικό επιθετικό, και όλες τους έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν χρήματα που η Νάπολι δύσκολα θα αρνηθεί.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας κατάφερε να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Οσιμέν έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά ο Νιγηριανός διεθνής φορ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει η ενδιαφερόμενη ομάδα να πληρώσει την ρήτρα των 130 εκατ. ευρώ που έχει τοποθετηθεί στον παίκτη.

Ο Οσιμέν αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις προκειμένου να του καταστήσει σαφές πως θέλει να μεταγραφεί σε μία άλλη ομάδα και σε ένα μεγαλύτερο-καλύτερο πρωτάθλημα. Πιθανότερος προορισμός για τον παίκτη αυτή την στιγμή μοιάζει η Τσέλσι.

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας μίλησε στο «Sky Sports», στο περιθώριο του συνεδρίου στο Λονδίνο με θέμα «οικονομία και ποδόσφαιρο», και παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να σταματήσει τον 25χρονο άσο να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του, αλλά υπογράμμισε πως θα χρειαστεί μεγάλο ποσό για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.

Ο Οσιμέν βρίσκεται στη Νάπολι από το 2020 και από τότε έχει καταγράψει 122 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 72 τέρματα, ενώ πέρυσι στην πρωταθληματική χρονιά που έκανε ο ιταλικός σύλλογος, ο Νιγηριανός ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας, στέλνοντας την μπάλα 26 φορές στο πλεκτό!

Φεύγει από τη Μίλαν το καλοκαίρι ο Ζιρού - Ο ατζέντης του Έιμπραχαμ συναντήθηκε  με εκπροσώπους της Μίλαν
SERIE A

15:13 - 01.03.2024

Φεύγει από τη Μίλαν το καλοκαίρι ο Ζιρού - Ο ατζέντης του Έιμπραχαμ συναντήθηκε με εκπροσώπους της Μίλαν

O Ολιβιέ Ζιρού αναμένεται να αφήσει την Ευρώπη και τη Μίλαν το προσεχές καλοκαίρι, για να περάσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS). Την ίδια ώρα άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου φαίνεται πως είχαν μια πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Έιμπραχαμ, προκειμένου εκείνος να γίνει «ροσονέρο».

Συγκεκριμένα ο Ντε Λαουρέντις δήλωσε: «Ο Βίκτορ είναι ένας ακόμη μεγάλος παίκτης που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στη Νάπολι. Ξέρω πως είναι δύσκολο να τον κρατήσω και τη νέα σεζόν, αλλά για να φύγει θα χρειαστούν πολλά χρήματα κι αυτό το γνωρίζουν ήδη οι ενδιαφερόμενες ομάδες».