«Εξάρα» με... ανατροπή για τη Νάπολι που συνεχίζει να ελπίζει για Champions League

«Εξάρα» με... ανατροπή για τη Νάπολι που συνεχίζει να ελπίζει για Champions League

Στέλιος Βαρδάκης 20:57 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 28.02.2024

Η Νάπολι πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Σασσουόλο (6-1) έχοντας σε καλή μέρα Οσιμέν (που σημείωσε χατ - τρικ) και Κβαρατσέλια και έμεινε ζωντανή στη μάχη για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League.

Τί κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Νάπολι δεν είχε πρόβλημα να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Σασσουόλο και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, αφού οι «παρτενοπέι» κέρδισαν με 6-1, έχοντας σε κέφια τους Οσιμέν και Κβαρατσέλια, σε ένα ματς για την 21η εξ αναβολής αγωνιστική της Serie A.

Ο κακός… χαμός στο πρώτο ημίχρονο το οποίο μας προσέφερε γκολ και θέαμα.

Αρχικά, γκολ βρήκαν οι γηπεδούχοι που άνοιξαν το σκορ στο 17’. Ο Ράσιτς με συρτό σουτ έξω από τη περιοχή πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η συνέχεια του ημιχρόνου ήταν εντελώς διαφορετική αφού η Νάπολι κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ξεκίνησε στο 29΄. Ο Ραχμάνι ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή, αξιοποιώντας στο έπακρον την υπέροχη πάσα με τακουνάκι του Αγκισά.

Δύο λεπτά αργότερα, οι «παρτενοπέι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή σε μία φάση που ήταν πανομοιότυπη με το πρώτο γκολ αλλά αυτή τη φορά, τελικός αποδέκτης ήταν ο Οσιμέν.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έκανε και το 3-1 στο 41’, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το «πάρτι» της Νάπολι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Οσιμέν να βρίσκει δίχτυα για τρίτη φορά στο ματς ολοκληρώνοντας το χατ - τρικ στο 47΄. Ο Κβαρατσέλια εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και έβγαλε τον συμπάικτη του φάτσα με το τέρμα στέλνοντας τη μπάλα στο πλεκτό.

Στο 51΄ ήταν σειρά του Γεωργιανού να σκοράρει. Πήρε τη μπάλα από τα αριστερά συνέκλινε και με πολύ όμορφο σουτ διαμόρφωσε το 5-1.

Άλλο ένα γκολ πέτυχε ο «Κβάρα» όταν με σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή έκανε το 6-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Στην 8η θέση ανέβηκε η Νάπολι που παρέα με τη Λάτσιο έχει 40 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από την 4η θέση και την Μπολόνια και στο -6 από την 5η θέση που είναι η Αταλάντα και υπό προϋποθέσεις δίνει εισιτήριο Champions League.

Από την άλλη η Σασσουόλο συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας και στους 20 βαθμούς μαζί με Βερόνα και Κάλιαρι.

Ζιντάν για τις φήμες περί Γιουβέντους: «Γιατί όχι; Τα πάντα μπορούν να συμβούν» (vid)
SERIE A

08:52 - 27.02.2024

Ζιντάν για τις φήμες περί Γιουβέντους: «Γιατί όχι; Τα πάντα μπορούν να συμβούν» (vid)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα ενός ντοκιμαντέρ για τον πρώην προπονητή της Ιταλίας και της Γιουβέντους Μαρτσέλο Λίπι και σχολίασε το δικό του μέλλον. «Θα ήθελα να είμαι προπονητής στην Ιταλία».

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Serie A: