Επος: Ανθρωπος της Τορίνο συνελήφθη επειδή κατασκόπευε προπόνηση της Ρόμα

Επος: Ανθρωπος της Τορίνο συνελήφθη επειδή κατασκόπευε προπόνηση της Ρόμα

Κώστας Τόπας 09:38 - 27.02.2024

Η αστυνομία συνέλαβε έναν «κατάσκοπο» από την Τορίνο να παρακολουθεί κρυφά μια προπόνηση της Ρόμα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση της Serie A.

H Ρόμα υποδέχθηκε την Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A και δεν είχε περιθώρια γι' απώλεια βαθμών, αφού στόχος της είναι η έξοδος στο επόμενο Champions League. Με πρωταγωνιστή τον Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Ρόμα λύγισε 3-2 εντός την «γκρανάτα» και ανέβηκε στην έκτη θέση και βρίσκεται στο -4 από την τέταρτη Μπολόνια.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, έλαβε χώρα ένα περίεργο περιστατικό. Η «Corriere dello Sport», ανέφερε σήμερα ότι ο Μισέλ Ορέτσιο, ο οποίος είναι αναλυτής για τον Ίβαν Γιούριτς στη Τορίνο, συνελήφθη από την αστυνομία.

Η αστυνομία εντόπισε έναν άνδρα κρυμμένο ανάμεσα στα δέντρα στην περιοχή γύρω από την Τριγοριά, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα και αγνώριστος, κοιτούσε προς το προπονητικό κέντρο της Ρόμα. Κρατούσε ένα μεγάλο σακίδιο, κιάλια, κάμερα και καπέλο για να μην τον αναγνωρίσουν. Ο άνδρας ήταν όντως ο Ορέτσιο, τον οποίο η αστυνομία αναγνώρισε και στη συνέχεια τον απομάκρυνε από την περιοχή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άνθρωπος της Τορίνο δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με την προσέγγιση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι για το παιχνίδι, αλλά η Ρόμα δεν είναι ευχαριστημένη με αυτό που συνέβη. Γι' αυτό και αναμένεται να ζητήσουν διευκρινίσεις από την Τορίνο για το τι συνέβη.