Η επική αντίδραση του Ντε Ρόσι στο κοντρόλ του Ντιμπάλα (vid)

Ντανιέλε Ντε Ρόσι

i

© PrtScr

Η επική αντίδραση του Ντε Ρόσι στο κοντρόλ του Ντιμπάλα (vid)

Πάνος Κορομηλάς 23:01 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 26.02.2024

Στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Τορίνο, ο Πάουλο Ντιμπάλα έκανε, μεταξύ άλλων, ένα εντυπωσιακό κοντρόλ, προκαλώντας την αντίδραση θαυμασμού του προπονητή του, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Η Ρόμα επικράτησε της Τορίνο με 3-2, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπαίνει πλέον για τα καλά σε τροχιά τετράδας. Με τη νίκη αυτή, έφτασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την τέταρτη θέση και την Μπολόνια.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πέτυχε ένα μαγικό πλασέ έξω από την περιοχή και έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» στο 69ο λεπτό, μετά από ασίστ του Ρομέλου Λουκάκου.

Δεν έκανε όμως μόνο αυτά. Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, χάρισε ακόμη μια στιγμή «μαγείας» με ένα τρομερό κοντρόλ. Μετά από διώξιμο της άμυνας της Ρόμα, υποδέχτηκε την μπάλα με μια επαφή ακριβείας, προκαλώντας τον θαυμασμό του κοινού , αλλά και του προπονητή του, ο οποίος έδειξε να εντυπωσιάζεται:

Δείτε το «μαγικό» κοντρόλ του Ντιμπάλα και την αντίδραση του Ντε Ρόσι:

Αυτή ήταν η έκτη νίκη των «τζιαλορόσι» σε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος δείχνει ικανός να επαναφέρει τον σύλλογο στις επιτυχίες, μετά τις προβληματικές εμφανίσεις στο τελευταίο διάστημα της θητείας του Ζοσέ Μουρίνιο.