Υμνοι Ντε Ρόσι για Ντε Τσέρμπι: «Είναι ιδιοφυΐα, όλοι προσπαθούν να τον αντιγράψουν»

Ντανιέλε Ντε Ρόσι

i

PrtScr

Υμνοι Ντε Ρόσι για Ντε Τσέρμπι: «Είναι ιδιοφυΐα, όλοι προσπαθούν να τον αντιγράψουν»

Κώστας Τόπας 12:50 - 25.02.2024

Το εγκώμιο του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι έπλεξε ο τεχνικός της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ήταν γεμάτος επαίνους για τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Οι δύο Ιταλοί προπονητές θα αναμετρηθούν στη φάση των «16» του Europa League, καθώς η κλήρωση υπαγόρευσε μονομαχία της Ρόμα με την Μπράιτον.

«Τον σέβομαι και μου αρέσει. Ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο για μένα. Μου έθεσε στη διάθεσή μου όλα τα σχέδια και τα δεδομένα του. Οι κόρες μας έχουν γίνει οι καλύτερες φίλες και παρακολουθούν αγώνες της Ρόμα στο Λονδίνο. Ο Ντε Τσέρμπι, πέρα ​​από την ανθρώπινη πτυχή και τη διαθεσιμότητα, για μένα είναι μια ιδιοφυΐα. Μπορεί να σας αρέσει περισσότερο ή λιγότερο, αλλά έφερε κάτι νέο και αυτό κάνουν οι λαμπροί άνθρωποι. Τον θεωρώ έναν από τους λίγους προπονητές που έφεραν κάτι που άλλοι προσπαθούν να αντιγράψουν», είπε στη συνέντευξη Τύπου που προεπισκόπηση της αναμέτρησης με την Τορίνο, για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Οι «τζιαλορόσι» απέκλεισαν τη Φέγενορντ στο Europa League μεσοβδόμαδα, σε ένα δεύτερο παιχνίδι που έπρεπε να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Τότι: «Ο Ντε Ρόσι κατάφερε να αντικαταστήσει τον Μουρίνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»
SERIE A

13:32 - 24.02.2024

Τότι: «Ο Ντε Ρόσι κατάφερε να αντικαταστήσει τον Μουρίνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Ο Φραντσέσκο Τότι σχολίασε σε Μέσο της Ιταλίας την έως τώρα πορεία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα αλλά και την κλήρωση των «τζιαλορόσι» με την Μπράιτον στο Europa League.

«Η ομάδα είναι σε καλή διάθεση. Είμαστε χαρούμενοι, είναι φυσιολογικό μετά από μια νίκη. Φυσικά θα υπάρξουν συνέπειες σε φυσικό επίπεδο. Θα δω πώς θα πάνε οι παίκτες στην επόμενη προπόνηση», είπε στο κλείσιμο της συνέντευξης Τύπου ο Ντε Ρόσι.