Ξέρανε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 90+7' η Φούλαμ - «Τεσσάρα» για την Άστον Βίλα επί της Νότιγχαμ

Ξέρανε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 90+7' η Φούλαμ - «Τεσσάρα» για την Άστον Βίλα επί της Νότιγχαμ

Δημήτρης Χούπης 19:01 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 24.02.2024

Η Φούλαμ σόκαρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, νικώντας την με 2-1 για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τη δεύτερη σερί νίκη της πέτυχε η Άστον Βίλα που επικράτησε με 4-2 της Νότιγχαμ και συνεχίζει σε τροχιά τετράδας.

Η Φούλαμ «ξέρανε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, νικώντας με 2-1 για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις ευκαιρίες για να βρουν ένα γκολ. Ωστόσο η αστοχία κυριάρχησε και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. Στο δεύτερο όμως η Φούλαμ βρήκε το τέρμα που έψαχνε.

Στο 63ο λεπτό μετά από κόρνερ, η Μπασέι εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Στη συνέχεια οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και το βρήκαν στο 89' με τον Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Λένο και σε κενή εστία έκανε το 1-1. Ωστόσο η Φούλαμ στο 90+7' έβαλε το γκολ της νίκης με τον Ιβόμπι μετά από ασίστ του Τραορέ.

Άστον Βίλα - Νότιγχαμ

Η Άστον Βίλα πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της, επικρατώντας με 4-2 της Νότιγχαμ και παραμένει σε τροχιά τετράδας η ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Το πρώτο μέρος άνηκε εξ ολοκλήρου στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ, καθώς βρήκε τρία γκολ, ενώ είχε πολλές άλλε ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Ο Όλι Γουότκινς άνοιξε το σκορ για τους «βίλανς» στο 4ο λεπτό, όπου μετά από πάσα του Μπέιλι ο Άγγλος σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ντάγκλας Λουίς, ο οποίος έκανε δύο τα τέρματα της Βίλα στο 29' και δέκα λεπτά μετά τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος μετά από ωραία σέντρα του ΜακΓκιν πέτυχε το ένατό του τέρμα στη σεζόν και το τέταρτο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

«Μια πραγματική κόλαση», ο Αλεξάντερ Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ
PREMIER LEAGUE

11:21 - 24.02.2024

«Μια πραγματική κόλαση», ο Αλεξάντερ Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ

Σύμφωνα με τη Sun, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα εδώ και αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα ο αμυντικός της Λίβερπουλ να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

Ωστόσο η Νότιγχαμ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου μείωσε με τον Νιακατέ και ο Γκιμπς - Γουάιτ τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έκανε το 3-2. Ο Μπέιλι όμως, που ήταν σε τρελά κέφια πέτυχε και γκολ στο 61ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ