«Μια πραγματική κόλαση», ο Αλεξάντερ Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ

Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

«Μια πραγματική κόλαση», ο Αλεξάντερ Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ

Κώστας Τόπας 11:21 - 24.02.2024

Σύμφωνα με τη Sun, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ παρενοχλείται από μια γυναίκα εδώ και αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα ο αμυντικός της Λίβερπουλ να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

Από τις παρακοινωνικές σχέσεις μέχρι τη σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με την «Sun», ο Άγγλος διεθνής αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, είναι ο στόχος μιας γυναίκας που τον παρενοχλεί κυρίως με γράμματα και άσεμνο περιεχόμενο. Μια κατάσταση που κρατάει τουλάχιστον ένα χρόνο και που αναγκάζει τον παίκτη των «Reds», να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

Η «stalker» εμφανιζόταν πολλές φορές στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, αλλά και στο σπίτι του παίκτη και σε άλλα μέρη που συχνάζει εκτός της αθλητικής του δραστηριότητας. Πήρε επίσης τον προσωπικό του αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο ο Άρνολντ έπρεπε να αλλάξει.

Δεν διευκρινίζεται εάν τα γεγονότα αυτά αποτέλεσαν αντικείμενο αστυνομικής έρευνας. Αλλά ο «TAA» ανέλαβε την πρωτοβουλία προσλαμβάνοντας έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ.

«Αυτή η γυναίκα τρομοκρατεί αυτόν και την οικογένειά του... καλώντας τον συνεχώς και στέλνοντας άσεμνο περιεχόμενο στο σπίτι του. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι αυτό δεν επηρεάζει την απόδοσή του στο γήπεδο», λέει μια πηγή κοντά στον παίκτη, που επικαλείται η «Sun».

Αυτή τη σεζόν, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έχει παίξει 29 αγώνες (2 γκολ, 10 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λίβερπουλ. Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον έκανε να χάσει τις νίκες με 4-1 εναντίον Μπρέντφορντ και Λούτον στις 17 και 21 Φεβρουαρίου.