«Νοσοκομείο» η Λίβερπουλ εν όψει του τελικού με τη Τσέλσι

Λίβερπουλ

i

Photo by Stu Forster/Getty Images/Ideal Images

«Νοσοκομείο» η Λίβερπουλ εν όψει του τελικού με τη Τσέλσι

Στέλιος Βαρδάκης 09:36 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 24.02.2024

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Λίβερπουλ στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, με τους «Κόκκινους» να έχουν δεδομένα πέντε απουσίες, ενώ στα «πιτς» είναι οι Σαλάχ και Νούνιεζ.

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι (25.02 17:00), ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League και είναι εντός όλων των στόχων της.

Στο Europa League έχει προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης όπου έχει κληρωθεί με τη Σπάρτα Πράγας, ενώ στο Κύπελλο με τη Σαουθάμπτον στην ίδια φάση.

Παρόλα αυτά, η κατάσταση στο επίπεδο των τραυματιών μόνο αισιοδοξία δεν μπορεί να φέρει στον Γιούργκεν Κλοπ. Οι «Κόκκινοι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Σομποσλάι, Άρνολντ, Άλισον, Κέρτις Τζόουνς και Ντιόγκο Ζότα. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, αναμένεται να λείψουν για αρκετό διάστημα (όπως ο Άλισον και ο Ζότα).

Παράλληλα, στα «πιτς» βρίσκονται και οι Σαλάχ και Νούνιεζ που όχι απλά δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τη Λούτον, αλλά δεν βρίσκονταν καν στην αποστολή της ομάδας. Σύμφωνα με τον Κλοπ, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ήταν 100% έτοιμοι να αγωνιστούν και η συμμετοχή τους στον τελικό είναι υπό αμφισβήτηση.

Το θετικό είναι ότι τόσο ο Αιγύπτιος όσο και ο Ουρουγουανός έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής δίνοντας ελπίδες στους φιλάθλους της Λίβερπουλ ότι θα καταφέρουν να παίξουν στον μεγάλο τελικό.