Εγκρίνει την περίπτωση Αλόνσο ο Κλοπ: «Είναι εξαιρετικός»

Γιούργκεν Κλοπ

i

Γιούργκεν Κλοπ/PrtScr

Εγκρίνει την περίπτωση Αλόνσο ο Κλοπ: «Είναι εξαιρετικός»

Στέλιος Βαρδάκης 09:12 - 17.02.2024

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κλοπ για τον Αλόνσο, μετά από ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη νέα γενιά προπονητών, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να ξεχωρίζει Ισπανό κόουτς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Τσάμπι Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League (17/02 14:30).

Ο Αλόνσο αναφέρεται ως ο επικρατέστερος στόχος της Λίβερπουλ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία στην μετά Κλοπ εποχή, από τη στιγμή ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κλαμπ του μεγάλου λιμανιού το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Προτιμά Λίβερπουλ αντί Μπάγερν ο Αλόνσο - Φόβοι της Τότεναμ ότι «οι κόκκινοι» θα κινηθούν για τον Ποστέκογλου
PREMIER LEAGUE

13:57 - 16.02.2024

Προτιμά Λίβερπουλ αντί Μπάγερν ο Αλόνσο - Φόβοι της Τότεναμ ότι «οι κόκκινοι» θα κινηθούν για τον Ποστέκογλου

Τον Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται πως έχει βάλει για τα καλά στο μάτι η Λίβερπουλ για αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, με τον ίδιο τον Ισπανό να φέρεται να προτιμά και εκείνος τους «κόκκινους» και όχι την Μπάγερν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Την ίδια ώρα στην Τότεναμ φοβούνται πως οι «reds» θα κινηθούν για τον Άγγελο Ποστέκογλου, που έχει μεταμορφώσει φέτος τα «σπιρούνια».

«Ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει απίστευτη δουλειά. Ακόμα και αν με ρωτούσατε πριν από οκτώ εβδομάδες για τον Αλόνσο, θα έλεγα: "Ω, Θεέ μου!" .Οι δεινόσαυροι, αν θέλετε Αντσελότι, Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα, ίσως εγώ, δεν θα το κάνουμε για τα επόμενα 20 χρόνια. Εντάξει, ίσως ο Μουρίνιο θα το κάνει. Η επόμενη γενιά είναι ήδη εκεί και θα έλεγα ότι ο Τσάμπι ξεχωρίζει σε αυτόν τον τομέα. Είναι εξαιρετικός!», ήταν τα λόγια του νυν προπονητή των «Κόκκινων».

Ο Αλόνσο αυτή τη στιγμή έχει οδηγήσει την Λεβερκούζεν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga και προβάρει ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, ενώ ταυτόχρονα έχει προκριθεί στους «16» του Europa League και βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

 Μάλιστα, το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι τρέχει σερί αήττητων παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, αφού δεν έχει χάσει κανένα ματς τη φετινή σεζόν.