Μεσ' την τρελή χαρά ο Κλοπ: Χοροπηδούσε προς όλες τις πλευρές του γηπέδου

Κλοπ

i

©PrtScr

Μεσ' την τρελή χαρά ο Κλοπ: Χοροπηδούσε προς όλες τις πλευρές του γηπέδου

Στέλιος Βαρδάκης 14:14 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 22.02.2024

Γεμάτος χαρά ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την νέα νίκη της Λίβερπουλ επί της Λούτον για τη Premier League, καθώς χοροπηδούσε και έκανε τις γνωστές, πλέον, γροθιές προς όλες τις κερκίδες.

Η Λίβερπουλ φιλοξένησε την Λούτον για το πρωτάθλημα και παρότι φάνηκε να ζορίστηκε, αφού ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 4-1, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Άλλη μία φορά που οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Μάλιστα, η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να μαζέψει 22 βαθμούς από ανατροπές τη φετινή σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ περνάει τους τελευταίους του μήνες στον πάγκο της ομάδας του Μερσεϊσάιντ και φαίνεται να το απολαμβάνει πιο πολύ από ποτέ.

Ο Γερμανός τεχνικός χάρηκε ιδιαίτερα με την τελευταία ανατροπή της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο ματς μία από τις καλύτερες που έχει βιώσει όσα χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου.

Πλουραλισμός στην επίθεση της Λίβερπουλ: Πέντε ποδοσφαιριστές με διψήφιο αριθμό γκολ
PREMIER LEAGUE

10:35 - 22.02.2024

Πλουραλισμός στην επίθεση της Λίβερπουλ: Πέντε ποδοσφαιριστές με διψήφιο αριθμό γκολ

Η Λίβερπουλ μετά τη «τεσσάρα» κόντρα στη Λούτον έγινε η πρώτη ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που φθάνει τα 100 γκολ στη σεζόν και παράλληλα η πρώτη που έχει πέντε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές με διψήφιο αριθμό γκολ.

Με το τέλος του αγώνα, χοροπηδούσε στο γήπεδο σαν να ήταν μικρό παιδί, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε η Λίβερπουλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ έκανε και τις γνωστές σε όλους, πλέον, γροθιές σε κάθε πλευρά των κερκίδων.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: