Η Λίβερπουλ «υπέταξε» τη Λούτον στο δεύτερο ημίχρονο και συνεχίζει στην κορυφή

Λίβερπουλ - Λούτον

i

© PrtScr

Η Λίβερπουλ «υπέταξε» τη Λούτον στο δεύτερο ημίχρονο και συνεχίζει στην κορυφή

Πάνος Κορομηλάς 23:27 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:32 - 21.02.2024

Αγχώθηκε, αλλά έκανε την ανατροπή και συνεχίζει στην κορυφή η Λίβερπουλ, μετά την επικράτηση με 4-1 επί της Λούτον.

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε τη Λούτον στο «Anfield» για την 26η αγωνιστική της Premier League. Οι νεοφώτιστοι τη σόκαραν αρχικά, πήραν κεφάλι στο σκορ, όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν τέσσερα γκολ και ανέτρεψαν τα δεδομένα. Συνεχίζει στην κορυφή η ομάδα του Κλοπ, τέσσερις βαθμούς πάνω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λούτον πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με γκολ του Ογκμπένε στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ιρλανδός επιθετικός πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Κέλεχερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Η Λίβερπουλ πίεσε στη συνέχεια, είχε σημαντική ευκαιρία με τον Ντιαζ στο 32',όμως δεν κατάφερε να βρεi γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα όμως, ανέτρεψε το σκορ μόλις σε δύο λεπτά. Ο Φαν Ντάικ στο 56' ισοφάρισε με κεφαλιά και ο Χάκπο βρήκε δίχτυα φέρνοντας τούμπα το ματς.

Οι κόκκινοι πήραν ψυχολογία, συνέχισαν να πιέζουν και βρήκαν το γκολ με τον Ντίαζ που «κλείδωσε» τη νίκη στο 71'. Ο Κολομβιανός πήρε τη μπάλα, άδειασε έναν αμυντικό και εκτέλεσε με το αριστερό.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Έλιοτ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», χαρίζοντας μια ακόμα σημαντική νίκη στην ομάδα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ