Η Λίβερπουλ θα στραφεί στον Αμορίμ, αν δεν τα βρει με τον Αλόνσο

Ρούμπεν Αμορίμ

i

© PrtScr

Η Λίβερπουλ θα στραφεί στον Αμορίμ, αν δεν τα βρει με τον Αλόνσο

Πάνος Κορομηλάς 20:39 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 22.02.2024

Ο Ρούμπεν Αμορίμ θα αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή για τον πάγκο της Λίβερπουλ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Τσάμπι Αλόνσο.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλόπ από τον πάγκο το ερχόμενο καλοκαίρι, η Λίβερπουλ βρίσκεται στην αναζήτηση του τεχνικού που θα διαδεχτεί τον Γερμανό. Ο Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται πως αποτελεί τον διακαή πόθο των «κόκκινων», όμως υπάρχει ήδη plan-b σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Independent, ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, αποτελεί την εναλλακτική επιλογή για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας. Ο 39χρονος τεχνικός βρίσκεται στα «λιοντάρια» από το 2020 και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026. Στη διάρκεια της θητείας του εκεί, έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, δύο κύπελλα και ένα πορτογαλικό Super Cup.

Η αλήθεια είναι πως η υπόθεση του κάθε άλλο παρά εύκολη θα πρέπει να θεωρείται για την ομάδα του Μέρσισαϊντ. Οι διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Τόμας Τούχελ και Τσάβι από τους πάγκους των Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, βγάζουν και αυτά τα κλαμπ στην αγορά για προπονητή.

Μάλιστα, οι δύο σύλλογοι αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν την περίπτωσή του Αμορίμ και ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του αναμένεται να είναι έντονος το ερχόμενο καλοκαίρι.