Ποτσετίνο: «Φαβορί η Λίβερπουλ στον τελικό»

Ποτσετίνο

Ποτσετίνο: «Φαβορί η Λίβερπουλ στον τελικό»

Στέλιος Βαρδάκης 10:27 - 24.02.2024

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο χαρακτήρισε ως φαβορί την Λίβερπουλ εν όψει του τελικού του Λιγκ Καπ, με τη Τσέλσι να αντιμετωπίζει τους «Κόκκινους».

Λίβερπουλ και Τσέλσι θα μονομαχήσουν στον τελικό του Λίγκ Καπ (25.02 17:00) με στόχο την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς.

Οι δύο ομάδες διανύουν άκρως αντίθετη πορεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Από τη άλλη η ομάδα του Ποτσετίνο, είναι στην 10η θέση έχοντας συγκεντρώσει 35 βαθμούς.

«Νοσοκομείο» η Λίβερπουλ εν όψει του τελικού με τη Τσέλσι
PREMIER LEAGUE

09:36 - 24.02.2024

«Νοσοκομείο» η Λίβερπουλ εν όψει του τελικού με τη Τσέλσι

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Λίβερπουλ στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, με τους «Κόκκινους» να έχουν δεδομένα πέντε απουσίες, ενώ στα «πιτς» είναι οι Σαλάχ και Νούνιεζ.

Ο Γερμανός προπονητής στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες για να πανηγυρίσουν. Άποψη την οποία δεν συμμερίστηκε ο προπονητής των Λονδρέζων ο οποίος χαρακτήρισε ως ξεκάθαρο φαβορί την Λίβερπουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού κόουτς:

«Ο Κλοπ είναι μαζί με τον Γκουαρδιόλα ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και είναι αρκετά έξυπνος για να ξέρει πως όταν φτάνεις και παίζεις σε ένα τελικό, υπάρχουν πάντα περιστάσεις που μπορούν να συμβούν. Φυσικά, εάν δεν είναι αυτοί φαβορί, τότε δεν είμαστε εμείς το φαβορί.

Εάν το είπε αυτό, αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ είναι όντως το φαβορί, επειδή μετά από οκτώ χρόνια, τα τελευταία χρόνια, έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία για να παίζουν σε τελικούς.

Για μένα, οι παίκτες μας δεν είναι μόνο νέοι σε αυτή τη διοργάνωση ή στην Premier League, αλλά για κάποιους είναι ο πρώτος τελικός. Για αυτό το λόγο είναι το φαβορί η Λίβερπουλ. Ο Κλοπ είναι όμως αρκετά έξυπνος για να λέει πως είναι 50-50».