Αγανάκτηση στο Λονδίνο: Η Τσέλσι ξεπερνά την Σίτι στα πιο ακριβά εισιτήρια της Premier League

Τσέλσι

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Αγανάκτηση στο Λονδίνο: Η Τσέλσι ξεπερνά την Σίτι στα πιο ακριβά εισιτήρια της Premier League

Κώστας Τόπας 12:31 - 24.02.2024

Υπάρχουν παράπονα μεταξύ των φιλάθλων για τις υψηλές τιμές του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 3 Απριλίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ»: Σχεδόν 6.000 ευρώ!, σύμφωνα με την «Telegraph».

Η οργάνωση φιλάθλων της Τσέλσι κρούει τον κώδωνα του κινδύνου! Ενόψει του αγώνα των «μπλε» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 3 Απριλίου τα εισιτήρια μπορεί να κοστίζουν σχεδόν 6.000 ευρώ! Θα ήταν ένα νέο ρεκόρ στην Premier League, στο οποίο οι «μπλε» θα ξεπερνούσαν τη Μάντσεστερ Σίτι, που μέχρι τώρα κατείχε αυτό το ρεκόρ, σύμφωνα με την «Telegraph».

Σύμφωνα με τα προαναφερθέντα Μέσα, πρόκειται για εισιτήρια «φιλοξενίας» στο VIP «Dugout Club» τμήμα του «Στάμφορντ Μπριτζ», τα οποία πλέον κοστίζουν 5.000 λίρες (5.850 ευρώ). Το τρέχον ρεκόρ για τα πιο ακριβά εισιτήρια της Premier League κατείχε η Μάντσεστερ Σίτι, με τα εισιτήρια «hispitality» να κοστίζουν μέχρι και 4.800 ευρώ.

Η ομάδα οπαδών «Chelsea's Supporters' Trust», μια από τις πιο σημαντικές, κάνει μια επίσημη καταγγελία: «Μιλάμε για ένα ανησυχητικό ποσό για ένα εισιτήριο και είναι εντελώς απρόσιτο για τον μέσο οπαδό και είναι πολύ κακό που αυτές οι σημαντικές θέσεις πίσω από τα παγκάκια είναι γεμάτα εταιρικούς επισκέπτες», λέει ο Ντομ Ρόσοo του Chelsea's Supporters' Trust. 

«Όλο και περισσότερες θέσεις γενικής εισόδου στο Στάμφορντ Μπριτζ γίνονται μη διαθέσιμες και έχουν μεταφερθεί στον σύλλογο και πολλοί οπαδοί πιστεύουν ότι ο σύλλογος δίνει προτεραιότητα στους επισκέπτες του (χορηγούς και άλλους) έναντι των πιστών οπαδών του», προσθέτει.