«Νοσοκομείο» η Λίβερπουλ πριν από το τελικό του Carabao Cup με την Τσέλσι

«Νοσοκομείο» η Λίβερπουλ πριν από το τελικό του Carabao Cup με την Τσέλσι

Δημήτρης Χούπης 17:22 - 20.02.2024

Λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Carabao Cup ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι η Λίβερπουλ θα έχει αρκετές σοβαρές απουσίες για το παιχνίδι με την Τσέλσι.

Λίβερπουλ και Τσέλσι έρχονται αντιμέτωπες το μεσημέρι της Κυριακής (25/2) για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Αγγλία, το Carabao Cup. Ωστόσο οι «κόκκινοι» φαίνεται ότι θα έχουν γεμάτο απουσιολόγιο. Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Λούτον αύριο το βράδυ (21/2) ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι οι τραυματίες της ομάδας αυξάνονται, λίγες μέρες πριν από τον τελικό. 

Ήδη ήταν γνωστό ότι ο Αλεξάντερ - Άρνολντ και ο Ντομινίκ Σόμπσλαϊ είναι εκτός με τον χρόνο απουσίας τους να μην είναι ξεκάθαρος. Μία μέρα πριν από το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπρέντφορντ, προστέθηκε ακόμα ένας τραυματίας, ο Άλισον, ο οποίος δεν είναι ακόμα διαθέσιμος. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τις «μέλισσες», ο Γιούργκεν Κλοπ είδε να τραυματίζονται ακόμα δύο. Ο Κέρτις Τζόουνς δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Νόργκααρντ, με αποτέλεσμα να βγει αναγκαστική αλλαγή και λίγα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης τραυμάτισε και τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος αποχώρησε με φορείο. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός μάλιστα θα μείνει εκτός για μήνες. Όλοι αυτοί θα είναι εκτός για τον τελικό της Κυριακής, ενώ ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ και το υπόλοιπο της σεζόν. Αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας σε απόσταση δύο βαθμών από την Άρσεναλ και τεσσάρων από τη Μάντσεστερ Σίτι, που αγωνίζεται σήμερα (20/2) εντός έδρας με την Μπρέντφορντ. Μάλιστα Σίτι και Λίβερπουλ θα δώσουν τη «μάχη» τους στις 10 Μαρτίου στο Anfield σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή στην Αγγλία.