Το ειρωνικό σχόλιο του Γκουαρντιόλα στον Ποτσετίνο μετά τις δηλώσεις του

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Το ειρωνικό σχόλιο του Γκουαρντιόλα στον Ποτσετίνο μετά τις δηλώσεις του

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:23 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 18.02.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε στις δηλώσεις του Μαουρίσιο Ποτσετίνο με ειρωνικό σχόλιο, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι.

Η Τσέλσι κατάφερε να σταματήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και το σερί έντεκα νικών σε όλες τις διοργανώσεις και με το 1-1 στο «Έτιχαντ», για την 25η αγωνιστική να της επιφέρει σημαντικό πλήγμα στην κούρσα για τον τίτλο της Premier League. 

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 42ο λεπτό με τον Ραχίμ Στέρλινγκ και μέχρι το 82΄ κρατούσαν το πολύτιμο «διπλό» στη μάχη που δίνουν για να «πλασαριστούν» στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Η Σίτι όμως πήρε το βαθμό, με τον Ρόδρι να ισοφαρίζει στο 83′. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για την καλή εικόνα της Τσέλσι στο πρώτο μέρος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει από το «Έτιχαντ» με τους τρεις βαθμούς. 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι είμαι υπερήφανος. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουμε χτίσει πάνω στην ψυχολογία μας. Σήμερα ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε ότι βαδίζουμε σωστά. 

Είχαμε καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ. Διατηρήσαμε τον ρυθμό μας και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να είχαμε πάρει τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος ωστόσο», δήλωσε ο Αργεντίνος. 

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τοποθετήθηκε στις δηλώσεις του Ποτσετίνο, με τον τεχνικό της Σίτι να απαντάει με μια μεγάλη δόση ειρωνείας, λέγοντας: «Μπράβο, συγχαρητήρια. Εάν το πιστεύει αυτό είναι καλό για την ομάδα του», κατέληξε.